Huidverzorgingsroutine voor rond de ogen, producten & behandelingen

Hey!

De huid rond de ogen wordt het meest blootgesteld aan irritatie. Het wordt vaak getroffen door zwellingen en dikte. Ik denk dat het duidelijk is voor degenen van jullie die vaak laat naar bed gaan, de hele nacht werken, allergiën hebben of niet weten hoe jullie voor dit gedeelte van het gezicht moeten zorgen. Wat zijn de regels voor de succesvolle huidverzorgingsroutine voor rond de ogen?

Problematische huid rond de ogen

De huid rond je ogen is extreem dun, vasculair en fragiel. Het bevat zeer weinig talgkliertjes, dus uitdrogen en irriteren is gemakkelijk. Daarom wordt dit gebied van de huid het snelst gerimpeld. Genen, leeftijd, omgeving, voedingspatroon, lang zonnebaden zonder de juiste bescherming en verkeerd verwijderen van make-up hebben een grote invloed op de conditie en uitstraling van de huid.

Hoe zorg je voor de huid rond de ogen?

De zelfzorgmethoden – reinigen en hydrateren – zijn heel belangrijk. Kies een milde make-up remover en een hoogwaardige oogcrème. De beste producten bevatten ingrediënten die zuurstof leveren, glad maken en verlichten. Je moet ook cosmetica kiezen die donkere kringen reduceert, zwellingen vermindert en de bloedvaten versterkt. De juiste applicatie van de oogcrème is belangrijk. Een massage zal de conditie van de huid verbeteren. Dep de cosmetica met je vingertoppen boven de wenkbrauwbrug en in de jukbeenderen. Breng de crème niet direct onder het onderste ooglid aan, wat dat kan waterige ogen en irritatie veroorzaken.

Schoonheidsbehandelingen

Helaas zijn imperfecties rond de ogen onvermijdelijk. Als ze het je echt lastig maken, bezoek dan een schoonheidssalon voor een professionele verjongende behandeling. Mesotherapie is het meest populair. De procedure kan de bloed- en lymfestroom verbetren, een verkleurde huid verhelderen en donkere kringen en wallen elimineren. Hyaluronzuurinjecties kunnen vergelijkbare resultaten geven. De behandeling maakt rimpels glad, lift de oogleden en maakt de huid rond de ogen strak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zijn natuurlijke cosmetica de moeite waard? En waarom?
Laten we onze borstels en kammen wassen! Hoe doe je dit, en welke producten gebruik je?