Mijn dagelijkse make-up. Hoe doe ik het en welke cosmetica gebruik ik?

In het dagelijks leven geef ik de voorkeur aan natuurlijke en subtiele make-up. Dit is het tegenovergestelde van speciale gelegenheden; mijn dagelijkse make-up wordt geregeld door minimalisme. Ik gebruik meestal iedere dag dezelfde cosmetica en ik doe het op dezelfde manier, omdat dit me tijd bespaart. Ik voer elke stap in de make-uproutine uit omdat ik weet dat het resultaat elke keer goed is.

Hoe ziet mijn dagelijkse make-up er stap voor stap uit?

Benodigde tijd: 15 minuten

GEZICHTSMAKE-UP

Om een gelijkmatige huid te behouden, gebruik ik BB Skin79 Hot Pink Super+. De formule past perfect bij mijn huid en geeft me een perfect gelijkmatige huidskleur met gemiddelde bedekking. Ik breng deze crčme aan op plekken over mijn hele gezicht, en meng het dan met een milde tapbeweging met een Beautyblender. De zware foundations bewaar ik voor de avondjes uit.

Als er onzuiverheden zijn, gebruik ik de betrouwbare Kryolan Concealer Circle. Dit is een redelijk duur product, maar de werking is ongelooflijk. Het camoufleert zelfs de ergste rode plekken, acné, donkere cirkels, etc. Ik krijg deze zelden, dus ik hoef de cosmetica niet zo vaak te gebruiken.

OMLIJNEN

Op dagelijkse basis besteed ik niet veel aandacht aan het omlijnen, omdat mijn gezicht een redelijk goede vorm heeft. Als ik besluit om mijn gezicht te omlijnen, dan gebruik ik 2-in-1-producten, zoals NYX Wonder Stick. Aan de ene kant heb je een bronzer, en aan de andere kant highlighter. Beide producten moeten in vier strepen worden aangebracht (highlighter en bronzer links, dan aan de rechterkant van het gezicht), en dan worden gemengd met een spons. Op deze manier kan ik mijn jukbeenderen eruit laten springen en mijn gezicht snel smaller laten lijken.

OOGMAKE-UP

Voor mijn dagelijkse make-up ben ik gek op alle tinten bruin. Om een milde oogmake-up te creëren, gebruik ik altijd Makeup Revolution Redemption Essential Shimmers. Deze bevat al mijn favoriete natuurlijke tinten: beige, bruin en koper in matte, glimmende en brokaten versies. Als basis voor mijn oogschaduw gebruik ik natuurlijk BB crčme, die ik ook op mijn oogleden aanbreng. Voor de oogschaduwen gebruik ik de Hakuro H80 kwast. Als ik haast heb, gebruik ik alleen de donkerbruine op de buitenste ooghoeken, en verspreid ik het langs de plooien. Als ik dit extra wil verlichten, dan breng ik in de binnenste ooghoek wat licht beige aan, of ik tap de brokaten oogschaduw in het midden van mijn ooglid. Meestal zie ik voor de dagelijkse make-up het nut niet in van eyeliner, maar ik kan niet weg zonder mijn wimpers gedaan te hebben. Ik gebruik L’Oreal Volume Million Lashes So Couture, die mijn wimpers perfect verdeelt, ze dicht en lang maakt. Het is diepblauw, precies hoe ik het mooi vind.

LIPPEN OMLIJNEN

Voor mijn dagelijkse make-up gebruik ik geen lippenstift of lipgloss. Als ik er zin in heb, gebruik ik Golden Rose Velvet Matte Lipstick in tint nummer 03 of 37. Dit zijn de subtiele kleuren die geen liplijner vereisen. Als ik geen lipmake-up wil aanbrengen, neem ik gewoon EOS Lip Balm Summer Fruit mee — dit is de laatste tijd mijn favoriet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mascara – Een wonderbaarlijk verhaal over deze iconische cosmetica
Hoe breng je de perfecte make-up aan? Mijn betrouwbare methoden