Nooit meer valse wimpers! Mijn make over met Nanolash

Hey, mijn beste lezers! Vandaag ga ik jullie vertellen over een prachtig wimper serum genaamd Nanolash.

Als je een frequente gast bent op mijn blog, dan denk ik dat je het al hebt opgemerkt dat mijn korte wimpers mijn zwakheid zijn en een soort van hang-up, sinds mensenheugenis waren ze mijn vriendje. Kortom mijn wimpers waren vroeger geweldig en op de een of andere manier werden ze eens in een paar maanden dunner en zwakker. Er bleef niets anders over dan alleen maar mijn handen wringen: (((Er was geen hoop voor mij behalve het bevestigen van valse wimpers.) Natuurlijk deed ik dit niet elke dag, maar ik moet je eerlijk zeggen dat in het streven naar schoonheid, dat ik de extensions steeds vaker begon te gebruiken. De kleefstof die bij de kit met valse wimpers zat, hield ze sterk en zorgde ervoor dat ze op de juiste plek bleven zitten, maar aan de andere kant beschadigde het mijn natuurlijke haartjes aanzienlijk. Er was een dag waarop mijn wimpers op een beeld van wanhoop en angst leken. Met andere woorden, ze werden nog sterker verzwakt, broos, verstoken van intensieve kleur, uitgedund … Laten we eerlijk zijn, UITGEPUT vanwege de kleefkracht en schokken tijdens het verwijderen van de valse wimpers.

Ik wist dat ik iets moest doen aan deze hopeloze toestand waarin mijn wimpers zich bevonden. Ik begon na te denken over het aanbrengen van wimper extensies. Toen ik echter uitvoerig over deze procedure nadacht, kwam ik tot de conclusie dat deze techniek mijn wimpers ook zou vermoeien. Op een dag kwam ik een blog tegen waarin een meisje een probleem beschreef dat vergelijkbaar was met de mijne: zwakke wimpers, beschadigd door de verschillende procedures, enzovoort, enzovoort. Ze vertelde ook dat Nanolash serum haar hielp. daarmee ben ik begonnen met lezen van schoonheidsproduct op internet en kwam ik veel blogs en meningen tegen van mensen die ook verbaasd waren over de geleverdNanolash resultaten. Ook bevestigden dezelfde mensen dat ze dankzij het wimper serum de oude schoonheid van hun wimpers konden herstellen, stap voor stap, dag na dag. Bovendien vereiste dit genezingsproces geen ingewikkelde of moeizame procedures om uit te voeren. Het enige wat ze deden was het aanbrengen van Nanolash op de oogleden eenmaal per dag, voordat ze ging slapen. Ik voelde me bemoedigd door de verhalen, dus ik ben zelf met het toepassen van Nanolash begonnen en ik moet je zeggen dat ik geen spijt van deze beslissing heb en ook heb ik er geen spijt van dat ik twee tubes Nanolash heb gekocht in een keer. Ik was me bewust van het feit dat mijn zwakke wimpers een langdurige behandeling nodig hadden. Daarom heb ik niet alleen een reservoir van het wimper serum, maar ook per buis minder betaald.

Het wimper serum verbaasde me toen ik het voor het eerst in mijn handen had. De fles is mooi, zwart, zeer duurzaam en van hoge kwaliteit. De dop breekt niet en de hele genezende vloeistof die in de buis is geplaatst, is daar veilig. De applicator is precies vervaardigd, hij is dun en gemaakt van de zachte en elastische borstelharen. Naar mijn mening is het alleen gemaakt voor het verzamelen van de juiste hoeveelheid van het product, wat het proces van aanbrengen enorm vergemakkelijkt. Dankzij zo’n applicator hoefde ik niet lang na te denken over het aanbrengen van de cosmetica en je moet weten dat ik eigenlijk helemaal geen eyeliners heb gebruikt, dus een dunne lijn trekken op het ooglid, precies bij de wimper wortel lijn, was een hele uitdaging voor mij.

Ik was verrast dat Nanolash zo snel werkte omdat het zo weinig tijd kostte om mijn wimpers te regenereren. Ik dacht dat ik 6 maanden of zo moest wachten voordat mijn kleine wimpers herbouwd werden. Een andere echte verrassing die Nanolash mij toebracht, was toen ik merkte dat ik slechts drie weken nodig had om mijn wimpers donkerder en volumineuzer te maken. Dit maakte me zo opgetogen. Ik bleef elke avond Nanolash aanbrengen, om de oogleden te laten drogen na het verwijderen van de precieze make-up. Ik observeerde mijn wimpers van dichtbij. Ergens rond de vierde week van de behandeling merkte ik dat ze iets langer werden en dat de hele wimper aanzetlijn (zowel boven als onder) voorzien was van babywimpers die snel in contact kwamen met de ‘oude’ wimpers. Ik gebruik nu al 6 maanden Nanolash en mijn wimpers zijn dikker, donkerder en langer geworden. Ze hebben 12 mm die ik beschouw als het record van mijn persoonlijke wereld.

Nanolash, bedankt voor mijn verrukkelijke wimpers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Helpvolle make-uptrucs – alles over de concealer
Wat zit er in mijn reis-schoonheidstasje?