Deze olie werkt als 3 verschillende schoonheidsproducten! Lees meer over Nanoil Castor Oil

Een wimper- en wenkbrauwserum, haarmasker en make-up remover, drie compleet verschillende producten. Wat hebben ze gemeen? Je kunt ze allemaal vervangen met slechts één product! Het is mogelijk met de Nanoil Castor Oil. Laat me je meer vertellen over deze unieke olie. Geniet van dit artikel. 🙂

beste olie voor wimpers

Ken jij de karakteristieke eigenschappen van castorolie? Het is een dikke en goudgekleurde olie, die koudgeperst wordt van de zaden van een tropische castorboonplant. Wat interessant is, is dat de plant rood heeft en stekelig fruit bevat, met grote zaden in verschillende kleuren. Deze zaden worden gebruikt voor de productie van een waardevolle olie die veel voordelen heeft voor onze gezondheid en schoonheid. De olie bevat meer dan 80% vetzuren en doet wonderen voor de huid en het haar.

Ik ben fan van natuurlijke, zero-waste schoonheidsproducten dus de Nanoil Castor Oil is mijn topkeuze. Dankzij dit veelzijdige product is er meer ruimte in de kastjes van mijn badkamer. De Nanoil Castor Oil is mijn wenkbrauw- en wimperserum, haarmasker en make-up remover. Je vraagt je vast af hoe dat kan. Ik ga je alles uitleggen.

beste olie voor wimpers

# castorolie als wenkbrauw- en wimperserum

Ben je op zoek naar een oplossing voor licht gekleurde, dunne en beschadigde wenkbrauwen of wimpers? Castorolie is een natuurlijk serum dat de haargroei stimuleert en de haartjes dikker maakt. Het maakt de haren ook donkerder.

Wenkbrauwen: gebruik een Q-tip of heldere borstel voor mascara of wenkbrauwen om de olie goed over de wenkbrauwen te verdelen en elke haar te dekken. Laat de olie de hele nacht zitten.

Wimpers: gebruik een spoolie en doe een kleine hoeveelheid olie op de wimpers. Wees voorzichtig en smeer het niet in de ogen. Herhaal deze behandeling regelmatig, bij voorkeur voor het slapen gaan. Als je een dunne gehoekte borstel hebt kun je de olie ook op de wimperlijn aanbrengen om de haarzakjes te versterken.

# castorolie als haarmasker

Je hebt vast al gehoord over de geweldige effecten van een haarolie behandeling. Je hoeft geen fortuin te spenderen en je kunt je haar eenvoudig glanzend en mooi maken. Castorolie is heel dik en lastig om uit te smeren op de lokken. Verwarm het daarom eerst en doe het dan op nat haar, 30 minuten voor het wassen zodat het tijd heeft om in te trekken. Voor het aanbrengen kun je een booster in de vorm van lijnzaadgel, aloë gel of bloemenwater. Je kunt de effecten ook een boost geven met een badmuts of handdoek op. Dit ‘stomen’ opent de haarzakjes waardoor de goede voedingsstoffen uit de olie dieper intrekken in het haar.

Om de olie uit je haar te spoelen breng je een conditioner aan een paar minuten voor het wassen. Deze acteert als een emulgator waardoor de olie makkelijk uit het haar te spoelen is en geen vette waas achterlaat.

# castorolie als make-up remover

Castorolie doet het goed in verschillende make-up removers op oliebasis en bij de OCM (Oil Cleansing Method) – het reinigen van je gezicht met oliën. Het blijkt dat olie goed is in het verwijderen van make-up, olie en viezigheid dat op de huid zit. Als je castorolie gebruikt om te reinigen, dan moet je het verwijderen met een gel op waterbasis of een katoenen doek. Deze manier van reinigen hydrateert de huid en maakt het elastisch. De poriën raken ook niet verstopt. Het is een goede keus voor de gevoelige en snel geïrriteerde huid die normale make-up removers niet tolereert en geïrriteerd raakt van wrijven.

Ik hoop dat ik je genoeg aangemoedigd heb op de Nanoil Castor Oil te proberen. Dit veelzijdige schoonheidsproduct is beschikbaar op nanoil.nl. Ik raad hem echt aan!

castorolie voor haar nanoil

Mijn manier om ’s ochtends snel mijn make-up perfect aan te brengen
TOP 5: Mijn favoriete anti-roodheid gezichtscreme