Geweldig kapsel onder elke omstandigheid? Alleen met de Nanoil Hair Styling Spray!

nanoil hair styling spray

Hey daar!

Ik weet dat het moeilijk is om een veelzijdige styling primer te vinden die het haar ook beschermd tegen de weersomstandigheden. Het haar ziet er meestal niet zo goed uit als het winderig, koud of juist heel warm is buiten. Zelfs een mousse of haarspray behoudt het volume van je haar niet. Dit is een probleem wat ik altijd had. Ik denk dat wat Moeder Natuur ons heeft gegeven soms ook verbetering nodig heeft, en wat kunnen we dan gebruiken? De Nanoil Hair Styling Spray! Wil je meer weten over dit product, dat je een gezond uitziend, volumineus kapsel gaat geven zonder het haar te verzwaren?

Nanoil Hair Styling Spray

De Nanoil Hair Styling Spray is een combinatie van een uitstekende primer en bescherming tegen de hitte, dat werd me meteen duidelijk toen ik hem voor het eerst gebruikte. Ik bestelde hem op www.nanoil.nl en kreeg hem een paar dagen later thuisbezorgd. Ik spray hem op vochtig haar, kamde mijn haar en deed mijn favoriete rollers in. Toen mijn krullen klaar waren heb ik de primer nogmaals gebruikt voor fixatie. Dit lukte zonder overbelasting, dofheid en stijve haren.

De Nanoil spray is geweldig voor iedereen, ongeacht je haartype. Het heeft een plezierige en gewichtloze textuur dus het verzwaart het haar niet en geef je de hele dag door volume. Om eerlijk te zijn is het zowel een styling primer als een mousse of spray voor fixatie.

spray voor beter handelbaar haar

Voordelen van de Nanoil haar styling primer

Mijn haar is eenvoudig te behandelen.. eindelijk! Bovendien:

  • fixeert deze spray mijn kapsel de hele dag;
  • beschermt de spray tegen omgevingsfactoren;
  • temt de sprays onhandelbare lokken;
  • geeft de spray glans, soepelheid en hydratatie;
  • helpt de spray mijn gezonde look te behouden;
  • versterkt de spray mijn haar en maakt het dikker;
  • is de spray gemaakt van de beste ingrediënten voor gezonder haar;
  • stopt de spray statisch en pluizig haar;
  • is de spray eenvoudig en efficiënt in gebruik.

Mijn haar was extreem moeilijk te behandelen, non-stop pluizig en onhandelbaar. Dankzij de Nanoil Hair Styling Spray kan ik het eindelijk temmen, elk kapsel is mogelijk. Het haar is beschermd tegen de wind, vrieskou, zon en vocht. Dit was het belangrijkst voor me, en deze spray garandeert dat. Niet alleen blijft mijn haar de hele dag op dezelfde plek zitten en wordt het niet beïnvloed door het weer, maar het wordt ook niet plat als ik mijn hoed af doe!

Is deze spray goed voor mij?

Zoals ik al eerder zei, werkt het goed voor iedereen omdat het gewichtloos is. De Nanoil Hair Styling Spray is een perfecte keus, zelfs als je onhandelbaar, verzwaard, fijn of beschadigd haar hebt en het creëren van een kapsel een nachtmerrie is. Ik gebruikte eerder haaroliën voor het stylen maar mijn kapsel had wat lichters nodig. Deze primer bevat geen dikke oliën, alcohol of siliconen. De fabrikant heeft panthenol (provitamine B5) aan de formule toegevoegd, waardoor het haar een geweldige glans krijgt, gevoed wordt en veerkrachtig is. Elke haar heeft een beschermend laagje. De lokken voelen glad, gewichtloos en soepel. Deze natuurlijke formule geeft een gezonde glans. Ik vind dat Nanoil geen nadelen heeft. <3

hair styling spray nanoil

Geen pluizig haar, natuurlijke ingrediënten, een kapsel dat de hele dag blijft zitten.. dit was wat ik wilde en ik weet zeker dat dit ook voor jou geldt! Laat me weten of je deze miraculeuze spray al eens gebruikt hebt. Of een andere spray van Nanoil? Ik ben benieuwd naar jouw gedachten en mening! XOXO

Nanoil Anti-Redness Face Serum: 5 dingen waar je van gaat houden!
Doe-het-zelf: 10 beste zelfgemaakte haarconditioners