Heeft mijn haar een klik met de Keratin Hair Conditioner van Nanoil?

haar conditioner met keratine Nanoil

Een speciale traktatie vandaag! Een review van een conditioner gebaseerd op keratine van Nanoil. Als je nieuwsgierig bent naar het effect op mijn haar, lees dan snel verder!

Mijn haar is…

… heel pluizig en heeft krachtige verzorging nodig.

Ik weet zeker dat velen hetzelfde over hun haar zeggen. Een conditioner is een musthave in mijn beautycase en zonder krijg ik de klitten bijna niet uit mijn haar. Ik ben lang op zoek geweest naar een passend product dat me gladder, makkelijker te kammen haar zou geven en tegelijkertijd het haar zou versterken en repareren.

Eindelijk kwam ik de Keratin Hair Conditioner van Nanoil tegen, een bi-phase formule die het haar hersteld. Mijn vriendin haalde me over om hem te proberen.

Nanoil Hair Conditioners

Ik had al wat producten van Nanoil dus ik wilde dit nieuwe product ook zeker testen. Mijn keus is gevallen op de keratine conditioner maar iedereen kan kiezen wat bij hem of haar past (zijde, arganolie of algen). Elk product heeft briljante effecten dus ik weet zeker dat je niet teleurgesteld wordt als je een conditioner van Nanoil koopt.

  • Lichtgewicht, bi-phase conditioners, uitspoelen is niet nodig.
  • De beste formule gebaseerd op natuurlijke stoffen.
  • De conditioners en andere producten van Nanoil vullen elkaar perfect aan.

Alle Bi-Phase Hair Conditioners van Nanoil zijn online verkrijgbaar.

Keratin Hair Conditioner van Nanoil

Ik koos de keratine versie voor beschadigd, broos, fijn haar. Ik beschadigde mijn haar jarenlang door stylen zonder bescherming dus ik moest wat moeite doen om mijn haar weer op te leven. Een conditioner rijk aan keratine leek de perfecte oplossing.

Nanoil haar conditioner met keratine

Waarom koos ik de keratine conditioner?

Omdat het rijk is aan eiwitten (niet alleen keratine, ook planteiwitten), deze repareren beschadigd haar. De kleine moleculen zijn heel krachtig, dit was na eenmaal gebruik van de conditioner al duidelijk (ja, hij werkt snel!). Het versterkt maar maakt het haar ook zacht omdat het panthenol en castorolie bevat. Ik vind dit de perfecte combinatie.

Het is essentieel dat de conditioner heel licht is en het haar niet verzwaard. Het bevat een hoge concentratie geweldige voedingsstoffen maar het laat geen vette laag op het haar achter omdat het bi-phase is. Je hoeft het ook niet eens uit te spoelen!

Conditioner van Nanoil: effecten

Ik heb de Keratin Hair Conditioner van Nanoil nu 3 weken toegevoegd aan mijn haarverzorgingsritueel. Ik spray hem op mijn haar na het wassen, elke 3 dagen. Dit was genoeg om het effect van de conditioner met keratine van Nanoil te zien. Mijn haar werd er verliefd op, omdat:

  • het kammen na het wassen makkelijker maakt.
  • het mijn haar meer versterkt na elk gebruik.
  • het mijn haar veerkrachtiger maakt, het breekt minder snel.
  • het ervoor zorgt dat mijn haar niet splijt.
  • het pluizend, statisch haar voorkomt.
Keratin Hair Conditioner Nanoil

Dit is de eerste stap in de richting van diepe haar reparatie: een grote stap omdat het haar na het wassen minder snel beschadigd en makkelijker gerepareerd kan worden met bijvoorbeeld een sterk haarmasker.

Samenvatting: IK HOU VAN HET NANOIL-EFFECT!

Mijn haar is veerkrachtiger, sterker en ziet er veel beter uit! De Keratin Conditioner van Nanoil is verantwoordelijk voor mijn glanzende, zijdezachte haar.

Probeer hem eens, deze conditioner is het waard!

Leer meer: www.nanoil.nl

Oplossing voor dunner wordende wenkbrauwen? Nanobrow-serum – review, effecten, meningen
Nanoil Anti-Redness Face Serum: 5 dingen waar je van gaat houden!