Nieuwste Trend: Thuis Wenkbrauwen Lamineren. Binnen Een Uur Vollere Wenkbrauwen!

Praktische lift- en lamineerset voor je wenkbrauwen

Hallo allemaal!

Dikke en fluffy wenkbrauwen accentueren de blik prachtig en geven het gezicht een jeugdige uitstraling. Dit is een van mijn favoriete trends van de laatste jaren!

Ik weet dat niet iedereen gelukkig is met hoe hun wenkbrauwen eruitzien. Het dagelijks stylen en onderhouden ervan kan lastig en tijdrovend zijn. Behandelingen zoals wenkbrauwen lamineren besparen tijd bij de dagelijkse make-up routine, temmen weerbarstige bogen en geven dunne en iele wenkbrauwen meer definitie. Ik zal je vertellen hoe je thuis wenkbrauwen kunt lamineren! 🙂

In het kort: wat is wenkbrauw lamineren?

Een wenkbrauw laminatiebehandeling is een uiterst modieuze schoonheidsbehandeling die tot doel heeft de wenkbrauwen perfect in vorm te brengen, de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen te verbeteren en de wenkbrauwen een dikkere en vollere look te geven. Tijdens de behandeling worden de wenkbrauwen met een speciale oplossing in vorm gebracht en gefixeerd, waardoor ze er voller uitzien. Wenkbrauwen lamineren kan worden gecombineerd met andere behandelingen, zoals het verven van de wenkbrauwen (met een speciale kleurstof) of voor een nog spectaculairder effect met henna. Het is een veilige en niet-invasieve behandeling die minder dan een uur in beslag neemt. Hoe lang houden de effecten van het lamineren aan? Afhankelijk van het type wenkbrauwen (dun of dik en grof), houden de effecten van wenkbrauwen lamineren ongeveer 1-2 maanden aan.

Mijn favoriet: de kant-en-klare Nanobrow brow lamination kit

De Nanobrow wenkbrauw lamineerset bleek al snel sensationeel. Het bevat alles wat je nodig hebt voor een thuisbehandeling, gaat wel 10 keer mee, is betaalbaar en ziet er prachtig uit. De handige accessoires, huidvriendelijke formules en duidelijke instructies – De Nanobrow Lamination Kit is een geweldige set voor thuisgebruik, zelfs voor beauty-beginners 🙂 Alle producten zijn gelabeld en genummerd, dus geen zorgen – je raakt niet in de war! Het is het vermelden waard dat deze wenkbrauwen lamineerset vaak wordt gebruikt in professionele schoonheidssalons, daarom weet ik dat ik hem kan gebruiken zonder me zorgen te hoeven maken over bijwerkingen. Na enkele maanden regelmatig lamineren zien mijn wenkbrauwen er gehydrateerd, glanzend en vol uit.

Praktische lift- en lamineerset voor je wenkbrauwen

Hoe werkt de wenkbrauw laminatiebehandeling thuis?

Zodra je de Nanobrow eyebrow lamination kit in huis hebt, bereid je alles wat voor de behandeling nodig is voor:

 • wenkbrauwlijm – Brow glue
 • liftende oplossing – StepOne Lifting Lotion
 • fixeeroplossing – StepTwo Fixer
 • wegwerp applicators
 • een borsteltje
 • een spoolie

Leg ook klaar: wat wattenschijfjes en olievrije make-up remover. Zoek een vrij uurtje en probeer het eens! 🙂

 1. Reinig je wenkbrauwen en de huid eromheen grondig met een make-up remover op waterbasis. Het is belangrijk dat deze olievrij is en geen vettig laagje achterlaat.
 2. Borstel je wenkbrauwen met een spoolie door.
 3. Breng een beetje wenkbrauwlijm (brow glue) aan en gebruik de applicator om het gelijkmatig te verdelen.
 4. Wacht ongeveer een minuut. Veeg het voor die tijd niet af!
 5. Gebruik het borsteltje om de liftende oplossing aan te brengen en breng de wenkbrauwen in de gewenste positie.
 6. Wacht ongeveer 5-8 minuten. Veeg het na deze tijd met een droog wattenschijfje af.
 7. Breng met een borsteltje het fixeermiddel aan en geef je wenkbrauwen de gewenste vorm.
 8. Wacht 5-8 minuten en veeg het met een bevochtigd wattenschijfje af.
 9. Borstel je wenkbrauwen door en je bent klaar 🙂

Zoals je ziet is thuis wenkbrauwen lamineren niet moeilijk. Alle stappen worden duidelijk uitgelegd in de instructies, en de flesjes zijn duidelijk genummerd om vergissingen te voorkomen.

Thuis wenkbrauwen lamineren is een geweldige hack voor de zuinige mens. Eén set kost minder dan een afspraak bij een schoonheidssalon en is genoeg voor 10 laminatiebehandelingen. Het is de moeite waard om het ongeveer elke 6 weken te herhalen.

Nanobrow Lamination Kit – thuis wenkbrauwen laminatieeffecten

Deze wenkbrauwen lamineerset is mijn onbetwiste favoriet 🙂 Alle oplossingen zijn zacht, zelfs voor mijn irritatiegevoelige huid. En hier zijn de resultaten die ik na mijn laminatiebehandeling ervaren heb:

 • Volumineuze look: door de wenkbrauwen in vorm te brengen en te fixeren, zorgt lamineren voor een vollere look, vooral bij iele en dunne wenkbrauwen.
 • Voeding en hydratatie: de ingrediënten van de lamineerproducten dringen diep in het haar door, herstellen beschadigingen en geven de wenkbrauwen een mooie glans.
 • Makkelijkere wenkbrauwstyling: na het lamineren worden de wenkbrauwen zacht en beter hanteerbaar – borstel er gewoon doorheen met een spoolie en klaar is kees.
 • Dikkere en vollere wenkbrauwen: wenkbrauwen lamineren geeft wenkbrauwen een volumineuzere look. Met de juiste voeding en hydratatie groeien ze beter en vallen ze minder uit.

Het is een MYTHE dat wenkbrauwen lamineren het haar beschadigt of verbrandt. Als het goed gedaan wordt, kan het zelfs de conditie van de wenkbrauwen verbeteren. Volg de instructies en aanbevelingen op de verpakking op. De behandeling kan om de paar weken herhaald worden.

Als je wenkbrauw lamineren tot nu toe niet thuis hebt gedaan, is het tijd om daar verandering in te brengen! 🙂

Je moet naar nanobrow.nl gaan, daar vind je mijn favoriete wenkbrauw lamineerset – Nanobrow Lamination Kit.

Samengevat: Wenkbrauwen lamineren is een gemakkelijke en snelle manier om je wenkbrauw een make-over te geven, die je ook nog eens gemakkelijk thuis kunt doen. Laat me in het commentaargedeelte weten hoe de resultaten van het wenkbrauwen lamineren je bevallen zijn!

Kusjes! 🙂

Concealer. Welke kies je en hoe gebruik je het?
Blush: Hoe breng je dit op de juiste manier aan? Welke typen blush zijn er?