TOP 5: Mijn favoriete anti-roodheid gezichtscreme

Velen van jullie zijn vast op zoek naar een subtiele maar effectieve skin care oplossing om je reactieve huid te helpen kalmeren. Om je te helpen met dit moeilijke karwei, heb ik een lijst samengesteld van mijn top anti-roodheid serums. Elk van deze 5 kalmerende serums werkt voor mij, en ik geloof dat ze ook voor jou geschikt zullen zijn.

Portrait of a blonde young pretty woman with natural make-up

Waarom een gezichtsserum?

Volgens onderzoeken zijn veel gebruikers van mening dat een gezichtsserum een overbodige uitgave is. Maar, ik weet zeker dat ze deze producten nog nooit hebben gebruikt, anders wisten zij dat dit product erg nuttig is om het uiterlijk van de huid te verbeteren

In de winter gebruik ik graag een retinol serum op mijn huid, maar de rest van het jaar gebruik ik liever een serum voor rosacea en een huid die gevoelig is voor roodheid. Wat kan een gezichtsserum voor u doen?

De beste kwaliteit van een gezichtsserum is dat het een zeer geconcentreerde en rijke verzorgende oplossing is die gericht is op een specifieke groep huidproblemen. Een gezichtsserum bevat ook actieve ingredienten, maar bijna geen vulmiddelen; sommige serums bevatten zelfs helemaal geen vulmiddelen. Nog een belangrijke factor is de structuur. Ongeacht of een gezichtsserum op water-, olie- of gelbasis is, ze zijn allemaal bedoeld om snel en diep in de huid te kunnen trekken en de diepste lagen te bereiken. Kortom, ze gaan dieper dan normale skin care producten.

Daarom raad ik aan elke dag een gezichtsserum te gebruiken – je mag me later bedanken:) Laten we overgaan naar de producten die naar mijn mening, uitstekend werken. Hier zijn enkele van mijn favoriete rosacea serums.

TOP 5: Mijn lievelings anti-roodheid gezichtscreme

1. Nanoil anti-roodheid gezichtscreme

Size: 50 ml / 1.69 fl. oz

Nanoil Anti-Redness Face Serum

Het zal u niet verbazen dat ik de resultaten van Nanoil Anti-Redness Face Serum het beste vind. Het duurt maar een paar seconden om het vervelende gevoel van een ontstoken huid te verzachten. Het serum verdeelt zich moeiteloos over het gezicht en trekt snel in de huid, waardoor het aanbrengen een fluitje van een cent is. Ik kan het serum twee keer per dag gebruiken zonder dat ik bang hoef te zijn dat het opraakt, want er zit maar liefst 50 ml in. Spataders, waar ik voorheen veel last van had zijn geen probleem meer, en de huidskleur is ook egaal. Mijn huid is niet alleen mooier, maar is ook beter beschermd tegen schadelijke omgevingsfactoren. Het Nanoil-serum is voor mij de beste keus vanwege de eigenschappen, de grootte en de redelijke prijs. Op nanoil.nl kunt u meer te weten komen over dit anti-roodheid serum (en het bestellen) als u dat wilt.

2. The Ordinary Ascorbyl Glucoside Solution 12% 

Size: 30 ml / 1 fl. oz

Vitamine C is ook goed voor mijn huid die snel rood wordt, en daarom kon ik het niet laten om het The Ordinary brightening serum uit te proberen. Het type vitamine C dat in dit product wordt gebruikt is zacht voor de huid, zodat het zelfs op de meest gevoelige huid geen irritatie kan veroorzaken. Ik heb een aantal verhelderende skin care producten geprobeerd, en serums met vitamine C blijken goed te werken. The Ordinary Ascorbyl Glucoside Solution 12 procent vermindert niet alleen roodheid, maar versterkt ook de huid en vermindert irritaties. Om heel eerlijk te zijn vond ik het serum in het begin niet zo fijn, want in plaats van de roodheid van mijn gezicht weg te nemen, veroorzaakte het juist roodheid! In de bijsluiter staat echter dat deze bijwerking in het begin kan optreden. Gelukkig was mijn huid na een paar dagen regelmatig gebruik van dit serum gewend, ook is de kostprijs een pluspunt om te vermelden. Tot slot, hoewel The Ordinary Ascorbyl Glucoside Solution 12 procent niet geschikt is voor gebruik onder make-up, is het wel een uitstekend nachtserum.

3. Dior Capture Youth Redness Soother

Size: 30 ml / 1 fl. oz

Ik vind het heerlijk om mezelf af en toe te verwennen, en daarom heb ik ooit een serum voor mijn gezicht van Dior gekocht – te gek, toch? Ik zal er niet over liegen, het was de mooie turquoise kleur die me aansprak. Ondanks dat het flesje groter lijkt, zit er maar 30 ml serum in. Nadat ik het serum had gekocht, ontdekte ik dat het in combinatie met de Dior gezichtscrème de verlangde resultaten bereikt. Ik heb de crème nog niet gekocht omdat het voor mij te duur is, want ik ben niet van plan om nog meer geld uit te geven. Verrassend genoeg lijkt het serum voor het gezicht alleen al behoorlijk goed te werken. De katoen peptiden zijn het belangrijkste element, en deze zorgen ervoor dat irritaties worden gekalmeerd en de huid beter bestand is tegen prikkels. De Dior Capture Youth Redness Soother is eenvoudig in gebruik en trekt snel in. Je kunt het twee keer per dag gebruiken als je dat wilt; ik heb het in mijn ochtendroutine opgenomen. Ik moet toegeven dat ik bij het gebruik van het product van Dior niets heb gemerkt dat meer indruk maakt dan de twee hierboven genoemde serums doen.

4. Cosrx Pure Fit Cica Serum

Size: 30 ml / 1 fl. oz

Omdat dit serum is ontworpen voor een gevoelige huid, kan het ook worden gebruikt op rosacea. Het bevat ingrediënten die helpen de huid te kalmeren, te hydrateren en te hernieuwen. Ik weet dat als ik het Cosrx Pure Fit Cica Serum in mijn tas heb, ik elk vervelend plekje op mijn gezicht dat plotseling verschijnt, een kopje kleiner kan maken. Bovendien, ondanks dat dit serum in staat is om ontstekingen te verminderen, durf ik niet te stellen dat het effectief is in het verhelpen van het probleem van verwijde bloedvaten. Desondanks geniet ik van het Cosrx Pure Fit Cica Serum omdat het de weerstand van mijn huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf verbetert. Oh, en ik moet benadrukken dat het Aziatische waternavel in het serum de vorming van collageen verhoogt, wat resulteert in een jongere uitstraling.

5. Medik8 Calmwise Serum 

Size: 15 ml / 0.5 fl. oz

Wat ik het beste vind aan dit serum is de lichte structuur, omdat er niet veel in het flesje zit – slechts 15 ml – breng ik het plaatselijk aan in plaats van het over mijn hele gezicht te smeren, want anders is het snel op. Het goede nieuws is dat met slechts een paar toepassingen van Medik8 Calmwise Serum, spataders en roodheid wegtrekken. Zoals je ziet, hoe vaker je dit serum gebruikt, hoe egaler je huid zal worden. Ik kan ook toevoegen dat dit hydraterende serum me een heerlijk gevoel geeft, en het past goed bij mijn ochtend- en avondroutine. Ondanks het feit dat het een fantastisch product is, is de prijs-formaat verhouding voor mij niet voordelig. En precies om deze reden geef ik het de laatste plaats op mijn ranglijst – maar ik vind Medik8 Calmwise Serum toch wel erg fijn.

Deze olie werkt als 3 verschillende schoonheidsproducten! Lees meer over Nanoil Castor Oil
Ik heb mijn wimpers gelamineerd zonder schoonheidsspecialiste met de Nanolash Lash Lift Kit. Is het mij gelukt?