Hangend ooglid – hoe voer je correct make-up uit?

Vandaag heb ik wat interessante trucjes waarmee je harmonie kunt creëren in de alledaagse make-up. Het zal vooral handig zijn voor meiden met het probleem van hangende oogleden die het moeilijk hebben om de gouden middelen te vinden in make-up. Enjoy!

Wat doe ik aan een hangend ooglid?

Mijn suggestie… MAKE-UP! Je weet het goed genoeg dat goed uitgevoerde make-up veranderingen kan aanbrengen in het uiterlijk, de look kan verhelderen en de ogen optisch groter kan maken. Ik heb hetzelfde probleem en ik weet dat een hangend ooglid niet leuk is. Je moet ermee leren leven en met een paar simpele trucs kun je make-up aanbrengen die deze imperfectie gemakkelijk corrigeert.

CAMOUFLAGE MAKE-UP

Een hangend ooglid is overtollige huid die zich verzamelt onder de wenkbrauwbrug en het zorgt ervoor dat de ogen er “zwaarder” uitzien. Het is niet zo fris en licht als we zouden verwachten. Mensen met een hangend ooglid hebben geen gemakkelijke taak, want standaardmake-up kan het probleem alleen groter maken.

Make-up voor een hangend ooglid is vooral gebaseerd op het gebruik van cosmetica die zijn gericht op het minimaliseren van de zichtbaarheid van een hangend ooglid, het stelt het oog bloot en maakt het optisch groter. De juiste make-up kan zelfs gunstig zijn voor een bedekt oog. Wat moet je onthouden?

  1. Make-up voor een hangend ooglid moet over de vrouw worden aangebracht, waardoor de ogen groter lijken.
  2. Het is het waard om make-up te overwegen dat de nadruk legt op de binnenste raden van de ogen en de wenkbrauwrand. Het zal de aandacht van het hangende ooglid afleiden.
  3. Nog een regel stelt dat de oogcontour niet mag worden omlijnd met zwart potlood (en geen donkere oogschaduw) want dan lijkt het oog kleiner en dieper.

Dit zijn regels die je altijd moet onthouden als je een hangend ooglid hebt en je van plan bent om die oogschaduw en make-upborstels te gebruiken. De drie tips hierboven laten je de zware en ineffectieve make-up vergeten. Je ogen zullen opvallen en fris worden. Make-up voor een hangend ooglid is in staat om symmetrie te introduceren aan het gezicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zit er in mijn reis-schoonheidstasje?
Jongenswenkbrauwen. Ik heb wenkbrauwen geleend van mijn vriend!