Hoe breng je de perfecte make-up aan? Mijn betrouwbare methoden

Hoi, meiden!

Elk van ons weet dat make-up onzichtbaar moet zijn. Voordat ik dit voor elkaar krijg, na een hele lange tijd en een enorme hoeveelheid cosmetica die ik heb opgebruikt, heb ik geleerd hoe je een natuurlijke make-up aanbrengt. Nu zal je zelf zien hoe gemakkelijk dit is.

Vind de perfecte tinten foundation en concealer

Veel meiden ondervinden problemen hierbij. Daarnaast weet de meerderheid ook niet hoe je foundation goed moet aanbrengen. Om deze redenen creëren ze het maskereffect, of vegen. Wat moet je doen zodat je make-up er natuurlijk uitziet? Breng gewoon meerdere tinten foundation aan op je wangen en nek, en wacht tot ze zich mengen met je huidskleur. Onthoud dat je nieuwe product niet donkerder of lichter moet zijn dan je huidskleur. Hetzelfde kun je doen met het kiezen van een concealer. Je moet hem laten passen bij de kleur van je huid en de foundation. Als je de goede cosmetica vindt, breng je deze aan onder je ogen, op de verkleuringen en op andere onzuiverheden.

Het mooier maken van je gezicht

Om je make-up af te maken, kun je highlighter, bronzer en blusher gebruiken. Highlighter breng je aan onder je ogen, op de wangen en alle andere plekken waar je de aandacht op wilt vestigen. Kies voor cosmetica in een vloeibare of poedervorm. De glimmende deeltjes die het bevat zullen het licht reflecteren en je rimpeltjes glad maken. De bronzer is echter een perfect product om contouren aan te brengen in je gezicht. Breng het aan op de wangen, op de punt van de kin, en de neusbrug. Om de huid nog mooier te maken, gebruik je blusher. Veeg dit op de huid op de plekken waar je de andere cosmetica niet hebt aangebracht.

Make-up voor de ogen en lippen

Eyeliner kan de wortellijn van je wimpers dichter maken, het oog opener laten lijken, en je make-up aanvullen. Je kunt een oogpotlood gebruiken, of een eyeliner in gel- of penvorm. Tijdens de applicatie moet je nooit aan je ooglid trekken, want dan zal de lijn scheef gaan. Als je een zacht potlood gebruikt, kun je het erop wrijven en mengen met je oogschaduw. Gebruik daarbij mascara met goed verspreide haren. Zet de borstel tegen de wortels van je wimpers, en beweeg met een zigzagbeweging langs de wimpers. Je oogmake-up zit erop! Tijd voor de lippen. Met een liplijner kun je de buitenkant omlijnen, en dan kun je de lippen vullen met de gekozen tint lippenstift. Onthoud dat de kleur van de liplijner en de lippenstift ongeveer gelijk moeten zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn dagelijkse make-up. Hoe doe ik het en welke cosmetica gebruik ik?
Tony Moly Inked Cushion Gel Liner – magische gel eyeliner