Hoe raak je wallen en donkere kringen kwijt? Crème, make-up, gemakkelijke hacks

Hallo daar!

Wanneer wallen of donkere kringen verschijnen onder je ogen na een slapeloze nacht, moet je snel bedekken of er voor altijd vanaf zijn. Lees verder voor enkele tips om dit doel te bereiken. Veel plezier!

Verzorging voor de huid onder de ogen

Elke dag veel water drinken is de sleutel voor huidverzorging. Op deze manier maak je de huid glad, worden rimpels minder zichtbaar en wordt de densiteit en strakheid van de huid verbeterd. Je moet ook wat reguliere bloedtesten laten uitvoeren. Donkere kringen onder de ogen kunnen een symptoom zijn van een ijzertekort.

Goede remedies voor wallen en donkere kringen: masseren met ijsklontjes, een koude lepel, komkommerplakjes of theezakjes tegen de huid duwen. Een lage temperatuur verhoogt de bloedstroom en reduceert zo imperfecties onder de ogen. Komkommer verheldert pigmentvlekken en hydrateert de droge en gevoelieg huid. Theezakjes vergemakkelijken het bloed- en lymfetoevoer, waardoor de huid strak en glad wordt. Onthoud dat je aromatische thee en hete zakjes vermijdt. Gebruik groenetheezakjes maar laat ze eerst afkoelen in de koelkast.

Oogcrèmes

Een goede oogcrème moet bestaan uit sterk hydraterende, verlichtende en verkoelende ingrediënten. Je moet het direct aanbrengen om te genieten van de gewenste effecten. Dep (nooit wrijven) de crème op de schone en droge huid met de vingertoppen, voor het gebruik van andere cosmetica. Breng het product aan boven de wenkbrauwbrug en net boven de jukbeenderen. Sla de huid onder de onderste oogleden over om oogirritatie te voorkomen. Wacht tot de crème is geabsorbeerd en breng dan andere gezichtsproducten aan.

Camouflagemake-up voor wallen en donkere kringen onder de ogen

Begin met de moisturiser; breng het aan volgens de instructies hierboven. Vervolgens gebruik je een foundation en concealer om de rimpels en vlekken onder de ogen te camoufleren. Je kunt ook een gekleurde corrigeerstift gebruiken. De paarse geeft frisheid en en rossige kleuren. Abrikozentint bedekt de blauwe aderen terwijl geel de donkere kringen camoufleert. De roze concealer behandelt bruinige randen. De groene verbergt roodheid en gebroken bloedvaatjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar moet je naar zoeken bij oogcrèmes? 7 meest waardevolle ingrediënten
Vochtinbrengende kubussen in plaats van gewone balsem? Doe het zelf