Ik heb mijn wimpers gelamineerd zonder schoonheidsspecialiste met de Nanolash Lash Lift Kit. Is het mij gelukt?

Ik maak er geen geheim van dat ik op het gebied van wimperverzorging altijd op zoek ben naar de beste oplossingen. Ik wil mijn wimpers niet overbelasten maar wel doeltreffend regenereren. Ik ontdekte op het internet de Nanolash Lash Lift Kit om thuis wimpers te lamineren. Ik moest het gewoon uitproberen en na enkele dagen kwam de koerier met een pakketje.

Wimperlift set nanolash

De Nanolash Lash Lift Kit – waarom heb ik deze lash lift kit besteld?

We willen allemaal graag lange en mooie wimpers. Vaak kiezen we voor de hulp van een schoonheidsspecialiste omdat we niet over voldoende middelen en kennis beschikken. Maar willen we echt geld uitgeven aan wimperextensions of andere behandelingen? Ik liever niet.

Dit was de belangrijkste reden waarom ik de Nanolash Lift Kit heb besteld. Als ik mijn wimpers thuis kan lamineren, zonder naar een schoonheidssalon te gaan, dan bespaar ik niet alleen geld, maar ook tijd.

Bovendien werd ik ook aangemoedigd om de lash lift en lamineer kit te kopen door de vele positieve online reviews. De gebruikers benadrukten vooral dat:

  • De set doeltreffend is en je in staat om thuis 10 behandelingen uit te voeren;
  • Eén keer aanbrengen langdurige resultaten geeft;
  • Thuis je wimpers liften heel eenvoudig is;
  • het product veilig is, zelfs voor extreem gevoelige ogen.

Deze reviews overtuigden mij helemaal. Mijn nieuwsgierigheid naar het thuis lamineren van wimpers groeide met de dag. Daarom heb ik vandaag een objectieve en volledige review van dit product geschreven.

wimper liften

Eerste contact met de Nanolash Lift Kit – wat kan ik zeggen?

Ik realiseer me dat thuis wimpers lamineren misschien onmogelijk lijkt. Waarschijnlijk denk je dat de juiste techniek, tools en ervaring nodig zijn om deze behandeling snel en doeltreffend uit te voeren. De Nanolash Lash Lift Kit bewijst echter dat we een schoonheidssalon in ons eigen huis kunnen hebben.

De lamineer kit voor wimpers bevat letterlijk alles wat je nodig hebt. Nadat ik de stijlvolle doos had geopend, zag ik de volgende toebehoren:

  • 3 producten om de wimpers te lamineren – 10 zakjes van elk met een inhoud van 0,5 milliliter, zodat je 10 toepassingen kunt uitvoeren;
  • 3 paar siliconen staafjes in 3 maten van S tot L;
  • Lash Lift Glue voor het bevestigen van de staafjes;
  • andere accessoires die nodig zijn om thuis wimpers te lamineren.

De kit is compleet en ik kon er niets op aanmerken. De formules zitten boordevol vitaminen en voedende ingrediënten, wat voor mij een extra voordeel is. Dankzij hen is het mogelijk om de structuur van de wimpers opnieuw op te bouwen. Dan nu de test zelf.

De Nanolash Lift Kit test – wat was mijn ervaring met de lamineer kit?

Ik begon met het voorbereiden van mijn wimpers. De producent raadt aan om het product aan te brengen op schone en droge wimpers. Dat is dus de eerste stap die ik uitvoerde. Na het scheiden van de bovenste wimpers van de onderste, bevestigde ik de staafjes zo dicht mogelijk bij de wimperrand.

Vervolgens heb ik met een applicator het eerste product – Lift – step 1 – op de wimpers aangebracht. Na ongeveer 8 minuten heb ik het eraf gewassen met een droge applicator en de tweede – Fixeer – step 2– aangebracht. Ook hier wachtte ik 8 minuten (de producent raadt aan om het product 7-10 minuten op de wimpers te laten zitten). Tot slot heb ik de Keratine booster – step 3 aangebracht en opnieuw gewacht. Na het afwassen verwijderde ik de siliconen staafjes.

nanolash lash lift kit

Tijd om het effect te bewonderen. Ik moet toegeven dat het spectaculair was. De wimpers leken veel langer, dikker en goed gekruld. Na een tijdje merkte ik ook een zichtbare verbetering in hun conditie. Ze voelden zacht, flexibel en glanzend aan. Ik heb altijd gedroomd van zulke wimpers. Dankzij de Nanolash Lash Lift Kit heb ik dit effect bereikt zonder mijn huis te verlaten.

Meiden, mijn feedback over de lamineer kit voor wimpers van Nanolash is volledig positief. Je hoeft mijn raad echter niet op te volgen. Het beste wat je kunt doen is de Nanolash Lift Kit voor jezelf bestellen en het effect op je wimpers bewonderen. Het is echt niet duur en het kan de look van je wimpers helemaal veranderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

TOP 5: Mijn favoriete anti-roodheid gezichtscreme
Heb de beste mascara gevonden! Welke producten verdienen waardering?