Jongenswenkbrauwen. Ik heb wenkbrauwen geleend van mijn vriend!

Hallo daar!

Dun, harig, naturel of gebogen? Absoluut niet, meiden! Wenkbrauwen moeten er vanaf nu op een andere manier uitzien. Als je de laatste beautytrends wilt lezen, lees dan verder!

Perfect gebogen wenkbrauwen

Zulken wenkbrauwen zijn tot nu toe in geweest. Er zijn veel gidsen voor het vormgeven en tekenen van wenkbrauwen. Ze moeten ideaal gevormd zijn; er mag geen haartje uitsteken. Het bereiken van zulke effecten duurt een halve ochtend. Wil je mijn mening? Ik zou de voorkeur geven aan langer slapen dan aan het aanbrengen van wenkbrauwmake-up. Gelukkig promoten make-upartiesten nieuwe trends die onze levens veel gemakkelijker maken. Wat zijn jongenswenkbrauwen?

Jongenswenkbrauwen

Je kunt je wenkbrauwpotloden, gels en liners vaarwel zeggen… Jongenswenkbrauwen – dit seizoen trendy (hopelijk ook het volgende) – zijn rommelig, zien er heel natuurlijk uit en vereisen geen cosmetica. Als je niet weet hoe je je wenkbrauwen moet vormen of invullen, geen zorgen! Jongenswenkbrauwen zijn niet perfect gelijkmatig. Je hoeft ze niet te tekenen! Je kunt ze gewoon ietwat definiëren.

Hoe krijg je jongenswenkbrauwen?

Jongenswenkbrauwen zien eruit als de wenkbrauwen van een man. Vol en dik; hun kenmerk is de eenvoudige vorm. Met andere woorden, er zijn tot dusver geen gebogen wenkbrauwen die we hebben gevormd en gedefinieerd met schoonheidsproducten. Laat jongenswenkbrauwen maar over aan Moeder Natuur – zij weet wat daarmee gedaan moet worden. Laat jouw wenkbrauwen natuurlijk groeien. Jongenswenkbrauwen halen jaren van je leeftijd af en maken je gezichtskenmerken zachter.

Word jij verleid om voor jongenswenkbrauwen te gaan? Wat vind je van dat idee? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hangend ooglid – hoe voer je correct make-up uit?
Alledaagse make-up – (mini)gids om het aan te brengen