Lashcode Mascara. Je zal het niet weerstaan!

beste verlengende mascara LashcodeHeb je de ideale mascara gevonden? Handen omhoog als je een favoriet hebt. Ik neem aan dat je er nog steeds naar op zoek bent. Dat is waarom u vandaag nog dit review moet lezen. U hebt waarschijnlijk nog nooit van deze nieuwigheid gehoord, maar ik zal u van het begin af aan vertellen deze mascara heeft mijn hart gestolen!

Mijn wimpers zijn niet echt problematisch. Ze zijn behoorlijk elastisch en natuurlijk opgerold. Jammer dat ze zo dun en zo licht zijn dat ze bijna onzichtbaar zijn, wat de meest irritante is.

Wat moet een goede mascara zijn?

Ik heb altijd gewild dat een mascara een zeer natuurlijke oogdefinitie zou opleveren. Donkere, volle en lange wimpers moeten make-up complementeren, zodat een mascara een verbluffende extensie en volume-boost moet bieden. Voor mij is duurzaamheid echter het belangrijkst. De meeste mascara’s die ik heb getest, zijn na een paar maanden gebruik nutteloos geworden & ze verharden vreemd, klonteren en steken wimpers. Wat als een product mijn wimpers ondersteunt in plaats van ze te verzwakken? Het zou een perfecte mascara zijn; net zoals Lashcode!

LASHCODE & mascara die de code kent van onze verborgen schoonheid & harten

Ik ben al twee maanden een gelukkige eigenaar van Lashcode. Ik wil je graag over de cosmetica in de post vertellen. Voldoet het aan al mijn verwachtingen? Is het geschikt voor zowel dag- als nachtmake-up? Hier is mijn mening over de Lashcode-mascara waar ik van houd.

Kleur. Lashcode komt in één versie & een mooie intense zwarte tint. Het is de diepte die ik altijd heb gewenst. Andere mascara’s zijn antraciet, grijsachtig en vaag. Lashcode bedekt wimpers met echte zwartheid.

Formule. De mascara is fluweelzacht en heeft de juiste dichtheid, dus het is zo effectief in make-up en vlekvrij. Belangrijk! Het is de eerste mascara die ik in mijn handen had die na twee maanden nog vers is, net zoals het was na het eerste gebruik.

Wand. De mascara biedt een zeer flexibele en bij elkaar passende siliconen borstel. Uit mijn ervaring zijn siliconen applicators de beste omdat ze een geweldige kammen geven en de juiste hoeveelheid mascara verspreiden, zodat het effect niet overdreven is. Dankzij het vernauwde uiteinde kun je zelfs de kortste wimpers in de hoeken van de ogen bedekken.

Applicatie. Dankzij de fluweelzachte formule en precieze staf is Lashcode uiterst eenvoudig te gebruiken. Eén laag is voldoende om wimpers te definiëren. Twee lagen geven meer definitie, maar het effect is nog steeds natuurlijk. De mascara wordt snel aangebracht met de garantie van de gewenste resultaten.

Duurzaamheid. Lashcode is niet waterdicht wat een aanwinst voor me is. Ondanks dat ze niet waterdicht is, blijft de mascara de hele dag en nacht op de wimpers hangen (feesten) zonder te schilferen. Het effect op wimpers doet niet af; ze zijn op dezelfde manier gedefinieerd. De mascara wordt gemakkelijk afgewassen met een lichtgewicht make-up verwijderaar.

Is er iets dat Lashcode heeft dat andere mascara’s niet hebben?

Zeker, er is! Lashcode is de mix van een ongelooflijke mascara en wimperserum, wat de grootste verrassing was. Het bestaat uit de reeks voedingsstoffen die een uitstekende ondersteuning bieden voor wimpers tijdens het dragen van make-up. Dit is wat Lashcode anders maakt dan andere mascara’s.

Wat bevat Lashcode? Set van conditioneringsingrediënten, inclusief Soja-sprout-extract, tarwevruchtuittreksel, Baicalal (Baikal Skullcap-extract), Pro-vitamine B5, vitamine E, arginine, bijenwas, natuurlijke maïsconserveermiddel.

Hoe verzorgt de mascara wimpers?

diep repareren, versterken en herbouwen,

zorgt voor de juiste hydratatie,

levert zachtheid, elasticiteit en glans,

werkt als een mini-beschermend schild voor wimpers,

voorkomt het ouder worden en dunner worden van wimpers,

BOOST WIMPER GROEI.

Samenvattingen

Lashcode is de eerste mascara die ervoor zorgt dat ik er perfect uit zal zien en dat mijn make-up expressief, vrouwelijk en natuurlijk zal zijn. Verbazingwekkend, het conditioneert ook mijn wimpers die gezonder zijn na het verwijderen van make-up soepel, elastisch en glanzend. Naar mijn mening heeft Lashcode een aantrekkelijke prijs omdat je zo’n mix van kwaliteit en elegant design niet kunt vinden bij drogisterij producten. Als je wilt weten of de dingen die ik schrijf waar zijn (ze zijn), kun je Lashcode online bestellen. Ik denk dat je zult worden verliefd op de mascara zoals ik heb.

19 Reacties“Lashcode Mascara. Je zal het niet weerstaan!”

 1. Beatrijs

  Geweldige mascara! Zelfs bij het aanbrengen van enkele lagen, geen klontvorming en ziet er geweldig uit. En het is zooo langdurig. Voor mij de beste: D

  Beantwoorden
 2. Daisy

  het heeft een zeer diepe zwarte kleur die niet vervaagt. Het is de Lashcode die me liet zien hoe het miljoen zweepeffect er eigenlijk uit moest zien als <3

  Beantwoorden
 3. Avondbloem

  je had mijn nieuwsgierigheid, maar nu heb je mijn aandacht: D Ik had geen gelegenheid om het te proberen, maar het zal zeker mijn volgende aankoop zijn: D

  Beantwoorden
 4. Ineke

  Ik heb het net gekregen en een paar keer gebruikt, maar ik ben tevreden. Dekt geweldig en 2 lagen is voldoende voor wimpers om dicht en lang te zijn. Ik denk dat het na een tijdje niet zal uitdrogen wat me in het verleden overkwam met wat dure mascara

  Beantwoorden
  • MeredithMeredith

   geen zorgen 🙂 Ik had vergelijkbare ervaring met andere mascara, na een maand veranderden deze consistentie en begon te schilferen en er was zoveel klontjes. Ik heb Lashcode voor twee maanden en er is niets veranderd; het is niet dik maar duurt erg lang. Proost: D

   Beantwoorden
 5. KIm

  Ik kwam dit artikel tegen omdat ik op zoek was naar de perfecte mascara. Ik heb ona niet ontmoet die de wimpers langer, dikker en niet tegelijkertijd wimpers laten klonteren. Ik heb hele korte wimpers en veel toverstokken werken gewoon niet, al was het maar dan silicium heeft een kans (grote, harige toverstokken blijven mijn oogleden beitsen). Ik kom in de verleiding om deze mascara te proberen

  Beantwoorden
  • Saskia

   Ik heb het je aanbevolen want ik heb ook korte wimpers, extensions zijn niet voor mij, ik ben me er terdege van bewust dat het wimpers verzwakt, maar deze mascara zorgt voor een extra lang en dicht wimpereffect. De toverstaf is geweldig voor de ordes van de ogen. Het enige nadeel is de prijs, maar in het algemeen kan het de beste mascara zijn.

   Beantwoorden
 6. Monique

  Ik heb mijn perfecte mascara nog niet gevonden. Zelfs als ik denk dat ik dat gedaan heb, wordt het snel uit de markt gehaald of verandert er iets en het is niet zo goed als het was en bijvoorbeeld, het droogt te snel uit. Deze kan goed zijn. Ik word aangemoedigd door je bericht, vooral omdat je stinkers niet raad;) Hugs!

  Beantwoorden
 7. Kastanjebruin

  Het is de beste toverstok die ik ooit heb gezien. Het heeft wimpers zo goed bedekt en er zijn bosjes, ze zijn echt geweldig. Ik zeg JA: D;)

  Beantwoorden
 8. Witte

  Wat mij betreft is het best een goede mascara en ik ben er tevreden mee. Er is geen allergie die belangrijk voor me is. Geen vlekken en is langdurig en gemakkelijk te verwijderen met gewone micellaire vloeistof

  Beantwoorden
 9. Madelon

  Hallo. Ik vraag me af of het echt zo makkelijk te verwijderen is. het verwijderen van mascara is altijd een probleem: (((veeg over het hele gezicht en verwijder zelfs gewone mascara, niet waterdicht, je hebt een bi-phased remover nodig. Begrijp me niet op het waterdichte, dode verlies. had ooit echt goede bourjois mascara, maar het verwijderen ervan was een nachtmerrie en ik wilde het niet meer gebruiken

  Beantwoorden
  • Witte

   nou, je hebt hier niets te benadrukken, ik gebruik het met zachte micellaire vloeistof

   Beantwoorden
 10. Tessa

  best goed, maar ik denk dat de goedkopere even goed zijn of niet ver achterlopen.

  Beantwoorden
 11. Dagdromer

  Krul en lengte met deze mascara is echt leuk en geen klontjes. Ik heb superkorte en dunne wimpers en aangezien ik deze mascara gebruik, ben ik niet de enige die het verschil ziet 🙂 het is mijn eerste tube, maar ik denk dat het leuker is om er langer aan vast te houden

  Beantwoorden
 12. Rebecca

  hoe zit het met de efficiëntie ??

  Beantwoorden
  • Dagdromer

   Ik weet het nog niet want ik gebruik het een maand of zo en ik heb het niet zo vaak gezien

   Beantwoorden
 13. Joke

  Ik heb het een keer gebruikt toen mijn vriend het me probeerde en het was best oké maar niet goed genoeg voor mij om het te kopen.

  Beantwoorden
 14. Margreet

  Het is goed voor nu en ik ben tevreden met deze mascara.Het effect is geweldig en er is geen allergie die belangrijk voor me is.Geen vegen en langdurig effect op wimpers en natuurlijk is gemakkelijk te verwijderen met gewone micellaire vloeistof

  Beantwoorden
 15. Lore

  Ik kocht het uit nieuwsgierigheid en vond op deze manier mijn favoriet
  mascara: D Mijn wimpers zijn super zwart!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wimperserim – Kies degene met de korte ingrediëntenlijst. Ik vertel je waarom
Wat maakt een mascara goed? Vind er een met mijn gids