Make-up uitsmeren – hoe voer je verdwijnende oogmake-up uit?

Hoi, vandaag heb ik nog een dosis make-upinspiratie voor jullie

Ik deel op mijn blog graag alles dat ik vind op het internet. Ik volg de make-uptrends, en daarom vind je hier altijd gloednieuwe berichten. Het blijkt namelijk dat een make-upfan zijn voordelen heeft, want hierdoor heb ik tal van ideeën voor mijn berichten.

Onderwerp van de dag: MAKE-UP UITSMEREN

Wat is dat? Dit is nog een “Instagram” make-uptrend die je moet kennen want hij werkt geweldig in de zomer. Het is een zeer delicate versie van smokey eyes die jouw ogen prima doet opvallen in de zomerzon.

Ik raad je aan om deze make-up wat beter te leren kennen, want:

  • het is gemakkelijk om uit te voeren, zelfs voor degenen zonder vaardigheden;
  • het is perfect voor de zomer, bijv. voor een vakantie-uitstapje;
  • het vereist een minimum aan cosmetica.

Ik denk dat het verder niet nodig is om iemand te overtuigen. Geloof me dat het uitsmeren van make-up een van de gemakkelijkste make-upideeën is die bij bijna iedereen past en zeer subtiel is terwijl de natuurlijke schoonheid wordt benadrukt.

Make-up uitsmeren — hoe doe je dat?

Je hebt maar twee dingen nodig:
een oogschaduwkleur + zacht borsteltje om te blenden

Breng op het ooglid de oogschaduw aan. Het is zomer, dus het is het beste om delicate tinten te gebruiken, maar het is ook belangrijk om het te matchen met de teint van je huid, ogen, en haarkleur (lees hieronder). Wat belangrijk is, is dat je de gekozen kleur in een cirkelvormige beweging mengt tot het moment waarop het een wordt met de huidskleur en zo een transitie creëert tussen de kleuren. Het vereist je geduld, want het mengen van oogschaduw kan even duren. Make-up uitsmeren zal het beste blijven zitten wanneer je eerst een oogschaduwbasis aanbrengt, maar dit is niet noodzakelijk.

Wie kan profiteren van het uitsmeren van make-up?

Givenchy Le Make-Up-ambassadeur geeft aan dat make-up afhankelijk is van de vorm van de ogen. Daarom is het zo, omdat deze make-up eruitziet als een mistige wolk zonder expressieve randjes, dat het niet noodzakelijk is om je zorgen te maken over de vorm van de ogen. Wat belangrijk is, is dat je deze subtiele transitie bereikt tussen de oogschaduw en de huid.

Make-up uitsmeren kan worden uitgevoerd met rode, oranje of gele oogschaduw (zommereditie) maar ook met pastelkleuren zoals perzik, mint, citroen of poederroze (voor de meisjesachtige versie) of bruin en koper (voor een lichtere make-up).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kun je valse wimpers hergebruiken? Houd ze schoon!
Wimperserim – Kies degene met de korte ingrediëntenlijst. Ik vertel je waarom