Mijn favoriet van de laatste maand: Comforting Anti-Wrinkle Eye Cream van Yves Rocher (Richer Creme)

Oogcrèmes zijn mijn zwakke plek. Op het moment dat ik merkte (angstig) dan de huid rond mijn ogen veranderde, begon ik te kijken naar de aanbiedingen van verschillende cosmeticamerken en onderzocht ik de samenstelling van hun crèmes. Ik moet je eerlijk vertellen dat het moeilijk voor mij is om een redelijke oogcrème te vinden. Inderdaad, het is mij een of twee keer overkomen dat ik wat dure en prestigieuze producten kocht (vervloekt, Channel!) die niets deden voor mijn huid. Helemaal NIETS! Ik was geschokt. Ook had ik het geluk dat ik producten tegenkwam die half zo goedkoop waren dan reguliere producten, en zij verrichten prachtig werk. Vandaag ga ik jou vertellen over een van zulke producten, want ik ben positief verrast door de werking die het leverde en, tegelijkertijd, heb ik mijn overtuiging bevestigd dat natuurlijke oliën onvervangbaar zijn als het gaat om cosmetica en verzorging.

Ik kocht Comforting Anti-Wrinkle Eye Cream van Yves Rocher omdat ik een mooie kortingsactie tegenkwam tijdens het shoppen. Meestal koop ik alleen geuren van Yves Rocher omdat het merk een paar heel goede parfums heeft. Ik koop daar bijna nooit kleurcosmetica. Ik had nog geen crème van Yves Rocher, maar toen ik was teleurgesteld door de dure en prestigieuze prodcuten dacht ik dat het misschien tij dwas om voor natuurlijke verzorging te kiezen en een poosje geen gebruik te maken van laboratoriasynthetica.

Comforting Anti-Wrinkle Eye Cream van Yves Rocher behoort toe aan de Riche Creme reeks, ontworpen voor de rijpe huid. Echter, toen ik de samenstelling van dit product las, kwam ik tot de conclusie dat het een volledig natuurlijke en veilige cosmetica is, waardoor het mijn huid goed zou moeten verzorgen.

De crème bleek mijn persoonlijk cosmetisch ultiem succes te zijn

Ik was verbaasd dat de crème een samenstelling bevat van 30 natuurlijke oliën die delicaat op de huid werken, het voorzien van essentiële vetzuren, vitamines en mineralen. Ook maakt het product de huid glad en laat het het gevoed achter. Verder bevat de crème ook rozenolie, wat regeneratief werkt. Naast de geweldige samenstelling, die mijn acceptatie heeft, verbaast de crème met zijn werking. Ik heb het in de avond opgedaan, uiteraard onder mijn ogen op de huid en toen ik wakker werd, ontdekte ik dat mijn rimpels minder zichtbaar waren, de huid was ontspannen zonder vlekken of lelijke donkere kringen. Verder wordt Comforting Anti-Wrinkle Eye Cream van Yves Rocher snel geabsorbeerd, wat nog een positief punt is voor dit product, omdat ik contactlenzen draag. Na een maand van gebruik kan ik eerlijk zeggen dat deze crème mijn favorietenlijst heeft behaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alledaagse make-up – (mini)gids om het aan te brengen
Bourjois Volume Reveal – Is het het kopen waard?