Mijn manier om de ideale wenkbrauwen te verkrijgen – henna + wenkbrauwen vormen

Hoe zorg je voor je wenkbrauwen?
Hoe breng je henna op de juiste manier aan?
Hoe geef je zelf je wenkbrauwen vorm?

Vandaag nodig ik je uit om een heel korte gids te lezen over het zorgen voor je wenkbrauwen. Ik weet dat dit bericht vrij subjectief zal lijken, maar ik hoop dat sommigen van jullie het nuttig vinden. Alhoewel is het geluk heb dat ik natuurlijk mooie wenkbrauwen heb, weet ik veel over de verzorging ervan. Ik deel graag mijn ervaringen met jullie.

1. Zorg voor je wenkbrauwen

Zelfs de meest gezonde wenkbrauwen, degenen die van nature mooi groeien, zullen tevreden zijn wanneer je ze hydratatie en voeding geeft. Omdat je je teint, haar en wimpers verwent, doe je toch ook hetzelfde voor je wenkbrauwen? Ik heb een paar schoonheidsideetjes voor je:

  • Ik voel een wenkbrauwoliebehandeling uit, bijvoorbeeld tijdens het make-up verwijderen of het aanbrengen van olie op mijn gezicht,
  • je kunt je wenkbrauwen aanvullen met water en ze verzorgen met jouw favoriete delicate hydraterende crème,
  • onthoud dat de beste olie die de wenkbrauwgroei versnelt wonderolie is, wat ook het haar glans geeft,
  • als jouw wenkbrauwen verzwakt zijn, beperkt dan ongewenste haarverwijdering voor een bepaalde periode zodat je je wenkbrauwen wat kunt laten groeien.

2. De wenkbrauw op de juiste manier vormgeven

Het veranderen van de wenkbrauwvorm door ongewenst haar te verwijderen met een pincet is de meest uitgevoerde procedure. Ik doe dit zelf thuis, maar ik weet dat er vrij veel vrouwen zijn die naar een schoonheidssalon gaan om hun wenkbrauwen te laten vormen. Laat me je vertellen dat je alleen maar wat oefening nodig hebt en iedereen van jullie kan zelf thuis aan de slag met het vormen van de wenkbrauwen. Echt waar, ik moedig je aan om het te proberen!

Wenkbrauwen vormen, stap-voor-stap

  • Gebruik een oogpotlood om de vorm te markeren die je wilt bereiken. Als het gaat om rechte lijnen, kunnen we deze verkrijgen door ze over te trekken met een oogpotlood of pincet. Een lang en recht object zal ook helpen om de richting te bepalen waarnaar een wenkbrauw gevormd moet worden en het einde (bijv. richting de ooghoek).
  • Neem een pincet en trek alle ongewenste haren eruit die zich bevinden buiten de lijn die je zojuist hebt getekend (gebruik een energieke beweging zodat deze nogal onaangename procedure sneller voorbij is). Dat was het!

3. Henna voor wenkbrauwen

Als ik eenmaal klaar ben met het vormen van mijn wenkbrauwen, volg ik dat altijd op met henna. Hierdoor definieer ik de verkregen vorm van de wenkbrauwen en camoufleer ik mogelijke openingen waardoor mijn wenkbrauwen eruitzien alsof ze wat missen. Ik volg de aanwijzingen van de fabrikant om de henna te mengen en ik breng het aan op met wenkbrauwen met een precieze wenkbrauw borstel die een geschikte hoek heeft. Natuurlijk moet je er zeker van zijn dat de tint van de cosmetica past bij de tint van jouw teint. De meest precieze en meest gelijke moet de onderste lijn zijn die wordt gedefinieerd door de kromming van de wenkbrauw. Ik laat de henna ongeveer 15 minuten op mijn wenkbrauwen zitten en daarna verwijder ik het met een sterke OLIEVRIJE make-up remover. Voilà!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tony Moly Inked Cushion Gel Liner – magische gel eyeliner
Kun je valse wimpers hergebruiken? Houd ze schoon!