Nanoil Retinol Face Serum: Liefde op het eerste gebruik

het beste gezichtsserum met retinol Nanoil

Hey! <3

Ik was echt ontevreden met mijn huid een paar maanden geleden: grote poriën, fijne lijntjes, dofheid.. Het was me duidelijk dat mijn huid wat hulp nodig had maar ik wilde eigenlijk geen dure behandelingen ondergaan waarbij je weken (of maanden) moet wachten op resultaat. Ik besloot daarom een andere weg in te slaan en een gezichtsserum te gebruiken. Omdat retinol één van de beste ingrediënten is tegen veroudering koos ik een product met retinol. Ik ben voor het Nanoil Retinol Face Serum gegaan, en weet je wat? Dit is liefde! Blijf lezen om erachter te komen waarom!

Nanoil retinol gezichtsserum: beschrijving

Ik heb opgemerkt dat dit serum een hit is bij bloggers. De meiden die het gereviewd hebben zeggen dat het Nanoil anti-aging serum afrekent met fijne lijntjes, veroudering vertraagt, de opperhuid herstelt, rimpels vermindert, poriën laat slinken, talg in balans brengt, hydratatie behoudt en de huidskleur egaliseert.. Ik wil graag toevoegen dat het design van het Nanoil Retinol Face Serum prachtig is. De fles bevat 50 ml, meer dan je normaal krijgt.

Over het algemeen is het retinol serum van Nanoil een niet-vet product, eenvoudig aan te brengen en geeft geen vet gevoel op de huid. Geweldig.

Nanoil retinol gezichtsserum: ingrediënten

Voor mij heeft deze cosmetica twee ingrediënten die de moeite waard zijn. De eerste is natuurlijk retinol, in de lijst als retinyl palimaat, een derivaat van vitamine A. Bewezen goed tegen veroudering, voedt en brengt de talgproductie in balans. Over het algemeen geeft het je een egalere huidskleur en een beter uitziende huid. De andere stof is een extract van een Aziatische plant: Punarnava. Dit is een antioxidant die actief meehelpt tegen veroudering en de huidskleur verbetert. Hij gaat ook vrije radicalen tegen.

aanbevolen gezichtsserum met retinol Nanoil

Nanoil retinol gezichtsserum: gebruik

Je vraagt je waarschijnlijk af hoe je het Nanoil retinol serum moet gebruiken, vooral omdat je de meeste serums met retinol maar 2-3 keer per week kunt gebruiken omdat ze anders irritaties veroorzaken, zoals roodheid. Gelukkig is dat iets van het verleden. Het kan natuurlijk voorkomen maar dit zijn typische effecten van behandeling met oudere vormen van retinol. Bij onervaren mensen kan het inderdaad irritatie veroorzaken.

Het Nanoil Retinol Face Serum bevat retinyl palmitaat. Dit is niet alleen veilig voor de huid maar gaat ook rimpels en andere signalen van veroudering tegen. Ik ben begonnen met dagelijks gebruik, ’s avonds. ’s Ochtends heb ik een crème met een SPF gebruikt. Mijn huid tolereert retinol goed, vanaf de eerste behandeling al.

Nanoil retinol gezichtsserum: effecten, reacties

Het Nanoil Retinol Face Serum wordt vanaf het eerste gebruik geliefd. Ik heb eerder andere retinol serums gebruikt, maar geen enkel serum gaf me de effecten die Nanoil me gegeven heeft. Dit product maakt fijne lijntjes glad en zorgt ervoor dat mijn huid er veel gezonder uitziet. De poriën verdwenen en ik heb geen problemen meer met een vette huid en de ongezonde glans die dat geeft.

Waarom kocht ik het Nanoil Retinol Face Serum? Mijn vriendin kocht dit serum om haar huid te vernieuwing en de onzuiverheden en acné te verwijderen. Omdat het bij har werkte besloot ik het Nanoil retinol serum ook te proberen.

Oh, en ik moet toevoegen dat ik snel verbetering zag, binnen de eerste maand. Mijn huid werd al gladder en mooier na een paar keer gebruiken. Natuurlijk had Nanoil wat meer tijd nodig om mijn fijne lijntjes glad te maken, maar welk serum kan dit wel direct?

best beoordeelde gezichtsserum met retinol Nanoil

Nanoil retinol gezichtsserum: shop

Je vindt het Nanoil retinol serum op de officiële website van Nanoil, nanoil.nl. Wist je dat Nanoil meer verkoopt dan alleen gezichtsserums? Ze hebben ook cosmetische oliën, shampoos en haarmaskers. Bekijk ze eens.

Kende jij het merk Nanoil al? Zo ja, laat me weten welke producten je gebruikt hebt.

Liefs & xxx <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nuttige gadgets voor haarverzorging: mijn topkeuzes
Waar of niet waar? Kom erachter wat jij weet over haar!