Nanolash cluster wimpers DIY Lash Extensions: mijn eerlijke review

Meiden, het is tijd om tot feiten te komen. Wie droomt er niet van lange, dikke wimpers met een prachtige krul? Iedereen. Dus, als je dit effect thuis kunt bereiken, waarom zou je dat dan niet proberen? Daarom heb ik de DIY Lash Extensions van Nanolash getest!

cluster lashes

De DIY Eyelash Extensions is een gloednieuw en uniek product van Nanolash. Deze cluster wimpers voor DIY wimper exensions thuis kunnen aangebracht worden binnen 10 minuten. Klinkt veelbelovend, niet? De fabrikant claimt ook dat deze luxe cluster wimpers tot 5 dagen lang meegaan. Ik moest het proberen!

DIY Lash Extensions van Nanolash: welke optie koos ik?

Laat ik beginnen met een korte uitleg. Toen ik de website van Nanolash bezocht zag ik dat er verschillende versies van hetzelfde product zijn. Je kunt kiezen uit:

– Een los pakket wimper clusters: 36 kant-en-klare clusters in 3 lengtes, 10, 12 en 14 mm. Je kunt kiezen uit 8 verschillende stijlen; – Een los pakket wimper clusters: 36 kant-en-klare clusters in 3 lengtes, 10, 12 en 14 mm. Je kunt kiezen uit 8 verschillende stijlen;

– Een wimper extensions kit: een volledige set met cluster wimpers, remover, bonder, sealer en een speciale pincet.

Ik moet toegeven dat er veel keus is, dit is één van de grootste voordelen van dit product! Je kunt kiezen uit een losse box cluster wimpers om een DIY Russian Volume effect te creëren, maar je kunt ook gaan voor een meer fijne look voor elke dag.

wimper extensions

Nanolash clusters thuis aanbrengen: een succes?

We gaan nu door naar het belangrijkste deel van mijn review, het gebruik van de cluster wimpers. Het merk Nanolash geeft aan:

  • dat het aanbrengen van de DIY Eyelash Extensions 10 minuten in beslag neemt;
  • dat je geen ervaring hoeft te hebben met het gebruik van nepwimpers;
  • en dat het aanbrengen van de nepwimpers eenvoudig en leuk is.

Ik moet toegeven dat ik nog nooit eerder thuis wimper extensions had aangebracht. Het aanbrengen van normale wimper strips duurt bij mij ook langer dan 10 minuten. Ik besloot het dan ook direct te proberen!

Ik heb mijn make-up grondig verwijderd en een dunne laag bonder aangebracht. Ik heb de cluster wimpers die ik wilde gebruiken gepakt in de tijd dat de bonder plakkerig werd (30-60 seconden). Daarna heb ik met de pincet de cluster wimpers onder mijn natuurlijke wimpers aangebracht, ongeveer 1 mm van de wimperlijn af. Om af te sluiten bracht ik een laag sealer aan over het geheel. Dit verwijdert de plakkerige laag van de bonder.

Ik heb 4 clusters per ooglid gebruikt. Het hele proces duurde minder dan 10 minuten, ik kan dus bevestigen wat de fabrikant zegt.


DIY WIMPEREXTENSIONS VOOR ZELF AANBRENGEN – Flirty

Bleven mijn DIY Lash Extensions 5 dagen zitten?

De fabrikant claimt dat eenmalig gebruik tot 5 dagen blijft zitten. Ik heb het getest!

Ik bracht mijn cluster wimpers op dinsdag aan. De dinsdag erna zaten ze nog steeds op de goede plek! Ik besloot ze nog één dag te dragen en je raad het al: nog steeds geen verandering in mijn look! Ik heb ook geprobeerd om goed voor mijn wimper extensions te zorgen:

  • Ik sliep op mijn rug, ik wilde de wimpers niet beschadigen;
  • Ik borstelde mijn wimpers: om stof en andere onzuiverheden te verwijderen;
  • Ik haalde mijn make-up er voorzichtig af: met producten die geen olie bevatte.

Naar mijn mening zorgen deze simpele stappen ervoor dat mijn nepwimpers 8 dagen konden blijven zitten.

Ik heb de clusters er zelf afgehaald, met de remover. Ze beschadigden mijn natuurlijke wimpers helemaal niet. Ik wilde wel graag weten of ik ze nogmaals kon gebruiken. De fabrikant geeft namelijk aan dat ze voor eenmalig gebruik zijn.

Nadat ik de lijm van de zwarte strip had afgehaald zag ik helemaal geen vervorming. De volgende dag heb ik ze nogmaals aangebracht en het effect was hetzelfde!

Ben ik blij met mijn DIY Lash Extensions?

De DIY Eyelash Extensions is een luxueus product. Het duurt niet langer dan 10 minuten om deze cluster wimpers aan te brengen en over hun duurzaamheid valt niet te twisten.

Deze cluster wimpers voor thuis gebruik maakte indruk op me door hun zachtheid, flexibiliteit en de verscheidenheid aan stijlen. Met één box kun je verschillende looks creëren, zoals een Russian Volume look.

Ik vind dit de beste cluster wimpers voor thuis gebruik, het was erg leuk om ze te mogen testen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb de beste mascara gevonden! Welke producten verdienen waardering?