Nuttige gadgets voor haarverzorging: mijn topkeuzes

De beste gadgets voor haarverzorging? In deze post deel ik mijn TOP 6 met je! Veel plezier!

Soms krijg ik van jullie complimentjes over mijn haar, vragen over de inspiratie voor mijn kapsels en hoe mijn lokken er zo uitzien. Het antwoord is simpel: ik test nieuwe oplossingen en interessante gadgets voor het haar. Niet elke test eindigt succesvol maar er zijn een aantal dingen die niet meer weg te denken zijn.

Dit is mijn TOP 6 gadgets voor het haar. Elke gadget wordt uitvoerig beschreven zodat je weet wat je kan verwachten en of deze oplossing voor jou en jouw kapsel werkt.

DE BESTE GADGETS VOOR HAARVERZORGING

1. Thermale badmuts

Je kunt verschillende badmutsen kiezen, de badmuts die het haar droog houdt is de meest populaire. Ik wil je aandacht vragen voor de thermale badmuts: sterk ondergewaardeerd want ze kunnen jouw haarverzorging naar een hoger niveau tillen!

Hoe werkt het? Het is vrij simpel: doe de badmuts op het haar met een masker of olie voor een effectieve en conditionerende behandeling. Het behoudt de temperatuur en vochtigheid waardoor de absorptie van ingrediënten in het haar bevorderd wordt.

2. Pluchen haarband

Dit is een gadget die een praktische accessoire combineert met een charmante look: een haarband die voorkomt dat de lokken in je gezicht vallen als je een masker gebruikt. Je vindt ze in verschillende uitvoeringen (ik het de zachte Glov Bunny Ears Pink).

Waar kun je de haarband voor gebruiken? Naast dat hij zacht, comfortabel en mooi is beschermt het mijn haar tegen de vette producten die ik aanbreng op mijn gezicht.

3. Zachte haar wrap

Ik denk dat je al weet dat drogen aan de lucht het best is voor het haar. Wrap het haar in een handdoek die het water absorbeert en laat het een aantal minuten zitten. Helaas is het vaak lastig om de tulband mooi op het hoofd te krijgen. Daar komt mijn gadget om de hoek kijken: een haar wrap met een makkelijke knoop sluiting. Snel, comfortabel en geen handdoek die van je hoofd valt.

4. Metalen dozen voor DIY producten

Mijn lijst met top gadgets moet ook iets bevatten waar ik mijn producten in bewaar. Het is echt een nuttig ding, ik heb er een aantal, verschillende typen en grootte. Dankzij de dozen hoef ik mijn producten niet weg te gooien als ik wat over heb.

5. Fluwelen en satijnen haar scrunchies

Ik kan ook niet zonder een dikke scrunchie. Groot, zacht en perfect voor een mooie knot, staart of vlecht met mooie finish. Mijn collectie bevat verschillende fluwelen en satijnen scrunchies, ik heb er zelfs één van zijde!

Waarom staan scrunchies in de lijst? hebben ze effect op het uiterlijk van je kapsel? Scrunchies zijn sterke competitie voor onzichtbare omdat ze zacht zijn en goed door het haar glijden. Ze zien er mooi uit, trekken geen haar uit en zitten ook niet te strak. Het lijkt erop dat we teruggaan naar de jaren 90, toen grote scrunchies helemaal hip waren.

6. Tool voor hoofdhuidmassage

Last but not least! Mijn persoonlijke juweeltje: een hoofdhuidmassage tool die eruit ziet eruit ziet als een garde. Ik ben serieus! Het ziet er raar uit en ik zie er gek uit als ik het gebruikt maar HET WERKT! Het werkt zowel ontspannend als stimulerend. Hierdoor krijg ik sterker, gezonder en voller haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelvoorkomende fouten bij het behandelen van je haar met olie. Ik maakte ze ook!
Waar of niet waar? Kom erachter wat jij weet over haar!