Oplossing voor dunner wordende wenkbrauwen? Nanobrow-serum – review, effecten, meningen

nanobrow wenkbrawserum

Hallo, daar!

Degenen van jullie die mijn blog altijd scherp in de gaten houden weten dat Moeder Natuur mij heeft begaafd met vrij lange volle wimpers, maar het lijkt erop dat ze geen tijd meer heeft om aan de wenkbrauwen te werken…. Ik bleef achter met slappe, vrij dunne wenkbrauwen en gaten in de wenkbrauwlijn. Ik ben blij dat ik niet hoef te klagen over de dikte: Het lukte me altijd om ze dagelijks in te kleuren met een potlood of een oogschaduw (ik kan mezelf nog steeds niet overtuigen om een pommade te proberen). De reden waarom ik het onderwerp ter sprake breng is dat velen van jullie zin hebben om wat veranderingen aan te brengen in het wenkbrauwgebied.

Enige tijd geleden kwam ik veel lovende recensies op Nanobrow-serum tegen. Het wordt aanbevolen door bloggers die ik volg, meisjes op Instagram, vloggers, influencers, vrienden…. Ik besloot er voor te gaan en het effect op mijn eigen wenkbrauwen te proberen.

In het algemeen klinken de Nanobrow reviews echt bemoedigend: effecten in een maand, volledig herstelde wenkbrauwen in een paar weken, een upgrade van de kleur, vollere wenkbrauwen lijn, langer, dikker, gezonder, sterker wenkbrauwen die niet uitvallen, enz. Ik moet toegeven dat adviezen en foto’s van voor en na van meisjes die Nanobrow gebruikten indrukwekkend waren. Ik besloot om het serum te testen. Mijn behandeling begon acht weken geleden en nu kan ik opscheppen over de meest gezochte wenkbrauwen.

Nanobrow-serum – beschrijving, effecten van week tot week

Het is een geweldig product – het ziet er goed uit en is leuk om te gebruiken, het opdoen duurt maar een seconde. Dit wenkbrauwserum heeft een klein sponsje dat een ideale vorm heeft voor de wenkbrauw. Je kunt Nanobrow aanbrengen op de hele wenkbrauwlijn of op de plekken waar je je wenkbrauwen opnieuw wilt laten groeien. Ik heb het gebruikt voor de hele wenkbrauw, meestal geconcentreerd op de gaten.

Ik wed dat je nieuwsgierig bent naar de effecten week na week, dus hier ga je dan!

– Nanobrow-serum – eerste 3 weken van de behandeling

Er is niet veel gebeurd, maar ik denk dat het normaal is – ook crèmes en supplementen geven niet onmiddellijk effect. Het is hetzelfde met Nanobrow. Tijdens de eerste weken werkt het serum op de haarzakjesen voedt, herstelt en stimuleert het de groei.

– Nanobrow-serum – 4e, 5e & 6e week van de behandeling

Het was een echte revolutie voor mijn wenkbrauwen. Het was een leuke verrassing om donkerder, dikker en beter gehydrateerde wenkbrauwen te zien. Het beste van alles is dat er tussen de ‘oude’ wenkbrauwen nieuwe haren beginnen te groeien; in het begin waren ze klein en nauwelijks zichtbaar, maar werden ze langer en dikker met de dag 🙂

– Nanobrow-serum – 7e & 8e week van behandeling

Ik heb gehoord dat de effecten in sommige gevallen zichtbaar waren (ik denk dat het afhangt van de conditie van je haarvaten) maar ik heb bijna 3 maanden moeten wachten op een TOTALE wenkbrauw reparatie. Dankzij mijn doorzettingsvermogen en mijn systematische aanpak slaagde ik erin om het resultaat te bereiken dat mijn verwachtingen en dromen overtrof.

Eigenlijk kon ik de behandeling afmaken nadat ik het effect had gekregen, maar laten we niet vergeten dat de wenkbrauwen hun groeicyclus hebben en eruit vallen. Daarom moet het effect van volle, volumineuze wenkbrauwen behouden blijven. Om dat te doen, gebruik ik Nanobrow om de 2-3 dagen. Als gevolg hiervan krijgen kleine haartjes nog steeds een dosis voedende en herstellende ingrediënten, zodat ze kunnen blijven groeien voor het effect van verbluffende wenkbrauwen.

Tegenwoordig hoef ik geen tijd meer te besteden aan een lange wenkbrauw make-up routine om ze een mooie vorm te geven, ze in te vullen, enz. Ik gebruik ofwel een heldere wenkbrauwgel of een wenkbrauwmascara. Dat is het – een paar seconden en mijn make-up is compleet. Het is allemaal dankzij Nanobrow. Daarom adviseer ik het aan iedereen die droomt van onberispelijke, volle wenkbrauwen. Het product gaat lang mee en zal maandenlang werken. Om eerlijk te zijn, ben ik positief verrast dat het zo eenvoudig was. Het enige wat ik hoefde te doen was een serum aan te schaffen en het één keer per dag aan te brengen…. Uiteraard kan het geen willekeurig product zijn en als je moeite hebt om de beste manier te vinden om je wenkbrauwen te herstellen – ik raad het Nanobrow-serum aan. Heeft iemand van jullie het gebruikt? Deel je mening hieronder 🙂

18 Reacties“Oplossing voor dunner wordende wenkbrauwen? Nanobrow-serum – review, effecten, meningen”

 1. Mika

  3 maanden?! dat is lang! ik heb ook een nanobrow gebruikt maar mijn wenkbrauwen waren na 4 weken dikker. ik dacht dat dat lang was maar ik zie dat ik het mis had 😀

  Beantwoorden
 2. Fem92

  Kun je iets meer vertellen over de ingrediënten? Hoe werken ze?

  Beantwoorden
  • Hannah

   ik vond de volledige samenstelling op de website en… inci is echt indrukwekkend! geweldig natuurlijk wenkbrauwserum

   Beantwoorden
 3. Lieke

  Kun je na enige tijd ons updaten van hoe lang de effecten duren?

  Beantwoorden
  • Camille

   Ik gebruik Nanobrow ook, al 5 maanden, de eerste resultaten kwamen na minder dan 3 weken en nu gebruik ik het serum een paar keer per week om het bij te houden en ik ben er super blij mee!

   Beantwoorden
 4. Isobel

  Ik bestelde het 2 weken geleden, had het de volgende dag van het plaatsen van de bestelling en ik begon meteen te gebruiken. Het is geweldig! :):)

  Beantwoorden
 5. Lea Gebert

  hoeveel ml?

  Beantwoorden
 6. vergeet-me-nietje

  Heb het en hou ervan! Het is het lichtste serum dat ik ooit heb gehad: absorbeert geweldig, niet klontering of vettig, maar bovenal heb ik nu VET MOOIE WENKBRAUWEN <3

  Beantwoorden
 7. Tina

  kan ik het twee keer per dag gebruiken?

  Beantwoorden
 8. Marianne Schoonhoven

  Ik heb erg dunne wenkbrauwen… bijna onzichtbaar… denk je dat nanobrauw kan helpen? Ik heb zoveel serums gebruikt en geen effect… 😉

  Beantwoorden
 9. Afida

  #teamnanobrow hou ervan, raad het aan, gebruik het en ga nooit meer iets anders kopen!

  Beantwoorden
 10. Rebecca

  Ik geef de voorkeur aan ricinusolie – goedkoper en werkt

  Beantwoorden
  • Anne

   Ik denk dat geen enkele olie kan tippen aan goed serum ook ricinusolie niet. Dat is de waarheid.

   Beantwoorden
 11. gebruiker

  Hoe duur? Waar kan ik kopen?

  Beantwoorden
 12. Isabelle

  Twee maanden geleden zou ik zeggen dat geen enkel serum goed genoeg is voor mijn wenkbrauwen. De mijne waren echt broos en dun. De hele tijd vielen ze uit en elke make-upverwijdering eindigde met een nieuw gat in mijn wenkbrauwen. Ik kreeg nanobrow van een vriendin, maar na zoveel serums die ik getest heb, wist ik zeker dat deze ook niet ging werken. Ik was na een paar dagen best verrast, toen mijn wenkbrauwen minder snel begonnen uit te vallen, toen stopte het uitvallen helemaal. Nu heb ik mooie, dikke en sterke wenkbrauwen en raad ik iedereen Nanobrow aan. Het werkt zelfs in hopeloze gevallen en is zijn prijs waard. Vooral omdat dat er duurdere serums zijn die in mijn persoonlijke ervaring niet zo goed werken.

  Beantwoorden
 13. Veronique

  Je moedigde me aan met deze recview 😛

  Beantwoorden
 14. Koningin

  Geweldig natuurlijk serum voor de wenkbrauwen dat echt werkt

  Beantwoorden
 15. Lies stokken

  Ik ben het eens met deze recensie 100% omdat het ook mijn wenkbrauwen heeft gered. Nanobrow hielp me toen geen enkel ander serum dat kon!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BESTSELLER! Herstellende behandeling met keratine: review van het Keratin Hair Mask van Nanoil
Heeft mijn haar een klik met de Keratin Hair Conditioner van Nanoil?