Tony Moly Inked Cushion Gel Liner – magische gel eyeliner

Als je gek bent van mooie verpakkingen, zul je zeker uit je dak gaan wanneer je Tony Moly Inked Cushion Gel Liner ziet. Het populaire Koreaanse cosmeticamerk dat bekend staat voor cosmetica van geweldige kwaliteit en ongelooflijke looks, heeft onlangs een nieuw product vrijgegeven — gel eyeliner, dat er uitziet als een inktpotje met veerpen. Toen ik deze cosmetica zag, begon mijn hart sneller te kloppen! Ik ben gek op het ontwerp.

TONY MOLY INKED CUSHION

De gel eyeliner is ontworpen om te zweven op de huid terwijl de veerpen een zeer gepigmenteerde inktkleur achterlaat. De fijne borstel helpt je om het perfecte katachtig flick-effect te bereiken. De perfecte lijn moet gemakkelijk te maken zijn en langdurig houdbaar omdat eyeliner niet vlekt of uitsmeert.
Zo veel theorieën. Hoe is het in het echt?

Verpakking

Alvast mijn verontschuldigingen maar ik moet een gedeelte van dit bericht besteden aan mijn vreugde over de verpakking. Bovendien, kijk eens naar de bijgesloten foto. Gel eyeliner Tony Moly Inked Cushion is niets dat ik ooit eerder heb gezien. Laat ik het zo zeggen, Koreaanse mensen zijn creatief. Het plastic potje van de eyeliner ziet eruit als een inkpotje en de handgreep van de borstel die in de inkt gedoopt wordt ziet eruit als een veerpen. Het gehele ding bestaat uit donkere kleuren en is exclusief gedecoreerd met een minimalistisch wit etiket. Het doet me denken aan een inktpotje dat zo uit een Harry Potter-film komt.

Echter, het product ziet niet in het potje, maar in een afneembaar gedeelte. De verpakking is grotendeels slechts decoratie, en een plek voor een borstel.

Formule/applicatie

Ik kan nergens over klagen als het gaat om de consistentie en hoe gemakkelijk het aanbrengen is. Dat is goed, want het zou jammer zijn als zo’n eyeliner nutteloos was. Tony Moly Inked Cushion Gel Liner is een cosmetica die zich zonder moeite verspreidt op het ooglid dankzij de romige formule en de elegante borstel. Daarbij gaat het product de hele dag mee, smeert het niet uit in de ooghoeken (wat het grootste probleem is), vlekt het niet en je voelt het niet op het ooglid. Ik vind het heerlijk om aan te brengen!

Tony Moly Inked Cushion is beschikbaar in vijf kleuren:

  1. Zwart — mooi, diep zwart
  2. Bruin — zeer expressief bruin
  3. Parelbruin — donker, glimmend bruin
  4. Pruimenwijn — prachtig pruim
  5. Olijfzwart — de kleur van donkere olijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe breng je de perfecte make-up aan? Mijn betrouwbare methoden
Mijn manier om de ideale wenkbrauwen te verkrijgen – henna + wenkbrauwen vormen