Vochtinbrengende kubussen in plaats van gewone balsem? Doe het zelf

Hallo meisjes!

Weet je wat je gebruiken om een regelmatige lichaam balsem te vervangen? Zelfgemaakte hydraterende kubussen kan echt wonderen doen als het gaat om lichaamsverzorging. Als je nieuwsgierig bent hoe deze kleine cosmetica werken, blijven lezen van mijn binnenkomst van vandaag. Hier, je gaat naar een eenvoudig recept te vinden voor dit prachtige product geschikt voor iedereen.

Wat zijn vochtinbrengende kubussen?

Om het op de eenvoudigste manier mogelijk te maken, zijn dit natuurlijke ingrediënten ‘ gesloten ‘ in blokjes. Ze lijken op kleine bars van zeep; Natuurlijk u vorm ze op wil. Hydraterende kubussen delen dezelfde functies als het lichaam balsems beschikbaar in een drogisterij. Zij bestrijden uitdroging, verlichten het gevoel van gecontracteerde huid, kalmeren irritaties en verzegelen de hydro-lipide barrière van huid.

Vochtinbrengende doe-het-zelf kubussen

Ter voorbereiding van hydraterende kubussen die uw Hydraterende Balsem kunnen vervangen, moet u: ca. 250 ml kokosolie en Shea Butter, kokos boter en mangoboter, ca. 250 ml bijenwas, een theelepel Vitamine E. Hoe te bereiden hydraterende kubussen die zal Vervang uw lichaam balsem?

Bereid water bad en Combineer alle ingrediënten, behalve vitamine E en etherische oliën als je zou willen om ze te gebruiken. Blijf roeren oliën, boters samen en bijenwas lang genoeg om zelfs massa te krijgen. Dan, neem het mengsel uit het fornuis en voeg de overige ingrediënten, nog steeds roeren zorgvuldig. Wanneer warm, giet de massa in vormen om het te laten worden hard. Zet klaar kubussen in een kom gemaakt van donker glas en op te slaan in een koele en droge plaats.

Hoe te gebruiken vochtinbrengende DIY Cubes?

Gebruik ze na elk bad of douche, evenals wanneer u denkt dat uw huid vereist hydratatie. In de meeste gevallen een kubus houdt voor een paar toepassingen (het hangt allemaal af van de grootte). Neem de kubus in je hand, zet op je huid en dan beginnen te masseren totdat je het gevoel dat uw huid glad is. U de procedure zo vaak herhalen als u wilt.

Heeft u ook graag gebruik en het maken van natuurlijke cosmetica?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe raak je wallen en donkere kringen kwijt? Crème, make-up, gemakkelijke hacks
Body Balm Bar: DIY. Recept