Wat zit er in mijn reis-schoonheidstasje?

Hoi, meiden!

De zomer komt eraan, tijd om na te denken over je schoonheidstasje voor op reis. Vergeet je zonnebrandcrčme, beschermende haarolie en gekleurde schoonheidsproducten in tropische tinten niet. Ontdek wat ik meeneem in mijn reistas, en welke cosmetica ik inpak.
Waar kun je je schoonheidsproducten indoen?
Een beauty case, een grote of een kleine? Waar stop je al je schatten in? Veel meiden hebben dit dilemma in de zomer. Het antwoord is simpel: het hangt af van waar je naartoe gaat en hoeveel producten je van plan bent om mee te nemen. Onthoud dat je beperkt vloeistoffen mee mag nemen als je per vliegtuig gaat reizen. Neem dus niet te veel cosmetica mee. Je vriend gaat niet al die shampoos, maskers en foundations voor je dragen. Denk nog eens na of je al die producten echt nodig hebt voor een paar dagen vakantie.

Wat zit er in mijn schoonheidstasje?

Zonnebrandcrčme kan niet ontbreken. Ik gebruik altijd Avene mineraalcrčme met zonnefactor 50+. Deze 50 ml tube past in elke handtas. De cosmetica biedt UVA en UVB bescherming. Het wordt aangeraden voor de allergische en zeer gevoelige huid. Het is vrij van chemische filters, parabenen en geurstoffen. Het kan zijn dat je huid iets witter wordt tijdens het aanbrengen, dus denk eraan om het goed in de huid te wrijven.

Ik bescherm mijn haar ook tegen zonlicht. Als ik op het strand ben, draag ik altijd een hoed met een brede rand. Voor ik deze opzet, bespuit ik mijn haar met Nuxe zonnemelkolie, met uv-filter. Een fles van 100 ml gaat een paar maanden mee. De olie hydrateert, ruikt fantastisch, heeft een lichte consistentie en ingrediënten die bij elk haartype passen..

Er zit altijd een lichaamsvochtinbrenger in mijn reisbeautycase. Dit werkt geweldig na een dag rondkijken of zonnebaden. Ik heb geen favorieten, en kies voor degene met hydraterende, verzachtende en beschermende eigenschappen. Ik kies meestal voor cosmetische boteroliën. Soms gebruik ik verzachtende producten voor vermoeide en pijnlijke benen na een lange wandeling.

Wat zit er in jullie reisschoonheidstasjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nooit meer valse wimpers! Mijn make over met Nanolash
Hangend ooglid – hoe voer je correct make-up uit?