Zijn natuurlijke cosmetica de moeite waard? En waarom?

Hallo meiden!

Zoals jullie waarschijnlijk weten, ben ik een groot fan van natuurlijke cosmetica. Dit betekent niet dat ik geen producten gebruik zonder eco-certificaten of natuurlijke ingrediënten. Desondanks wil ik proberen om jullie aan te moedigen tot het gebruik van organische cosmetica.

PUUR NATUUR!

In natuurlijke cosmetica zal je geen sporen van chemische stoffen aantreffen. Zoals de naam al aangeeft, zitten er alleen natuurlijke stoffen in. Deze kunnen zijn: fruitextracten, kruiden en andere planten, vitaminen, micronutriënten. Je kunt ook vreemde ingrediënten tegenkomen: kaviaar, naaktslakken, mineralen uit de Dode Zee, algen.

100 % VEILIG

Natuurlijke cosmetica zijn veilig en mild voor de gevoelige huid. Ze verstoppen de huidporiën niet, veroorzaken geen irritaties of allergische reacties. Voordat ze de winkels bereiken, worden ze getest. Ze ondergaan dermatologische onderzoeken, en moeten de juiste certificaten behalen. Aan de andere kant, kunnen ze mensen met een erg gevoelige huid ook gevoelig maken. Ze bevatten natuurlijk wel natuurlijke ingrediënten, die potentiële allergenen kunnen bevatten.

VOOR IEDEREEN  

Natuurlijke cosmetica zijn geschikt voor alle types huid en haar. Ze zijn veelzijdig, of je nu een lichte huid hebt of rood haar, of een man bent, of 50 jaar oud. Ze zullen goed werken voor iedereen. Het grootste voordeel is dat natuurlijke cosmetica een goede waarde bevatten voor je geld. Je vindt ze ook in gezondheidswinkels. Natuurlijk zijn de meeste van de producten ook verkrijgbaar op internet. Onder de natuurlijke cosmetica, zijn er ook producten die kunnen worden gebruikt door veganisten of vegetariërs. Natuurlijke cosmetica worden niet getest op dieren. Ik denk dat dit erg belangrijk is voor dierenrechtenactivisten.

VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN

Natuurlijke cosmetica kunnen worden gebruikt door volwassenen en kinderen. Ze werken goed in de huidverzorging en make-up. Je kunt kiezen uit: maskers, lotions, primers, foundations, oogschaduwen, crčmes. Ze hebben een breed aanbod aan formules: van een spray tot een dunne consistentie, tot rijk en vol. Ze helpen acné te verwijderen, verhelpen cellulitis, laten striae verdwijnen, of ze zorgen voor een professionele make-up voor iedere gelegenheid.

En jullie, meiden, gebruiken jullie natuurlijke cosmetica?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe doe je…? Perfecte make-up voor een eerste date – mijn gebrobeerde & geteste methoden
Huidverzorgingsroutine voor rond de ogen, producten & behandelingen