Bourjois Volume Reveal – Is het het kopen waard?

Hallo meiden,

Ik weet dat omdat de lente eraan komt, de meesten van jullie overwegen om jullie cosmetisch arsenaal te verwisselen. Uiteraard investeren we in een nieuwe gezichtscrème omdat het opkomende seizoen een ietwat andere verzorging vereist, maar je kleurcosmetica dan? Gebruik jij andere tinten op je oogleden en lippen in de lente, zomer en herfst? Veel van mijn vriendinnen ‘go with the flow’ en veranderen ook hun mascara. Natuurlijk is de reden superbelangrijk “WANT WAAROM NIET?” 😉

Maar goed, dit moedigde mij aan om jou mijn review te presenteren die ik al lang geleden wilde plaatsen. Bourjois Volume Reveal – dus een mascara die een sensatie veroorzaakte zodra het op de planken van de drogist verscheen. Eigenlijk is het niet bekend waarom de hype zo enorm was omdat er duizenden wimperverlengende mascara’s op de markt zijn. Natuurlijk moest dit product anders zijn. Uitzonderlijk. Zo Frans 😉 met klassie en chic… en de wimpers moesten hetzelfde zijn. Daarbij is de verpakking ook designer en bevat het een vergrootspiegel. Ongetwijfeld is dit een creatieve en ietwat allesveranderende oplossing. Verder is de spiraal van Bourjois Volume Reveal is ook uitzonderlijk en garandeert het het buitengewone effect van lange wimpers. Werkt het product echt zo?

Ik zal direct eerlijk zijn met jullie – Bourjois Volume Reveal is niet voor iedereen.

Inderdaad, de mascara bedekt de wimpers mooi en scheidt ze goed. Sterker nog, de eerste laag geeft ons niet veel (in tegenstelling tot wat we zien in de vergrootspiegel) dus moeten we even wachten met de oogmake-up, maar de tweede laag biedt ook het resultaat dat we willen bereiken.

Daarom, als je zoekt naar een mascara met wimperverlengende functie, zal Bourjois Volume Reveal jouw behoeftes bevredigen en daarbij zal de spiraal de wimpers precies scheiden

Echter, als je wimpers hebt die nogal spaarzaam zijn en hierdoor moet je zoeken naar een mascara die de wimperwortellijn dikker maakt, zul je teleurgesteld zijn. Bourjois Volume Reveal zal de make-up niet intensiveren, ondanks het feit dat het op het eerste gezicht lijkt alsof we het effect in kwestie hebben verkregen – maar dat is slechts het effect dat wordt gecreëerd door de vergrootspiegel. Helaas is dit slechts een klassieke optische illusie. Omdat we het hebben over de spiegel, is het ook vrij lastig in gebruik omdat er allemaal vingerafdrukken op komen te staan, daarom, voordat je begint met het bedekken van je wimpers, moet je het goed schoonmaken.

Mijn wimpers zijn nogal lang en dik, dus Bourjois Volume Reveal is ze goed van dienst. Ik geef het product nog een plus omdat het niet afbrokkelt. Ook vind ik het fijn dat de consistentie onveranderd blijft. Het is ook benoemenswaardig dat de mascara zelf als kleurcosmetica zeer goed is en met de consistentie kun je zelfs drie lagen aanbrengen zonder klonten op de wimpers.

Aan de andere kant gaf ik een min voor het misleidende woord volume in de naam van het product.. Ook weet ik niet zeker of de spiegel met de eeuwige vingerafdrukken als nuttig moet worden gezien. De mascara zelf zal niet van dienst zijn voor alle wimpers.

Ter opsomming raad ik Bourjois Volume Reveal aan alle meiden aan die nogal dikke wimpers hebben en verwachten dat een mascara ze verlengt. Ik raad het gebruik van de mascara af als je maar weinig wimpers hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn favoriet van de laatste maand: Comforting Anti-Wrinkle Eye Cream van Yves Rocher (Richer Creme)
Waar moet je naar zoeken bij oogcrèmes? 7 meest waardevolle ingrediënten