Heb de beste mascara gevonden! Welke producten verdienen waardering?

Mascara is een schoonheidsproduct dat geweldige resultaten creëert. Het is mogelijk om een compleet andere look te krijgen en je ogen binnen een paar seconden te definiëren. Om dit mogelijk te maken moet je wel de juiste mascara kiezen. Het duurde jaren voordat ik de beste gevonden had! Bekijk de producten die ik de hoogste cijfers geef!

Mascara's die nooit falen

Hoeveel mascara’s heb ik tot nu toe getest?

Ik gebruik al jarenlang mascara, voor het eerst op de middelbare school dus je kunt je voorstellen hoeveel soorten ik geprobeerd heb. Ik heb mascara’s van de drogist en andere mascara’s gebruikt. Eerst was ik met elke mascara blij maar na verloop van tijd begon ik te zien dat sommige producten mijn wimpers aan elkaar plakten. Dat was zeker niet de look waar ik naar op zoek was.

Terwijl mijn make-up skills beter werden was ik op zoek naar een mascara die perfecte make-up creëert. Ik wilde dat mijn wimpers:

  • Lang en gedefinieerd zijn
  • Perfect van elkaar gescheiden worden
  • Vrij van klontjes bleven

Ik weet dat de meeste van jullie hetzelfde van een mascara willen, daarom heb ik een mini-gids ontwikkeld met een opsomming van de mascara’s die ik het best vind.

Mascara’s die nooit falen. Check ze nu!

Ik heb een lijst gemaakt met vier mascara’s die ik gebruikt heb of nog steeds gebruik. Ik doe dit niet om de producten en merken te promoten. Ik wil alleen mijn reviews delen en ik hoop dat ze nuttig voor je zijn.

Lees mijn ervaring met mascara’s en maak gebruik van mijn ervaring!

#1 Nanolash Mascara

die beste mascara nanolash

Ik gebruik de mascara van Nanolash op dit moment dus deze review is zeker up to date. Als eerste wil ik graag benoemen dat het merk twee producten aanbiedt:

Ik gebruik nu de Nanolash Length & Curl Mascara. Kies degene die het best bij jou past.

Met dit product hoef je jezelf geen zorgen te maken over vlekken. De Nanolash mascara is solide en langhoudend. Hij vlekt en korrelt niet, zelfs niet bij hitte of zweet.

De borstel is hetgeen waar ik bij de Nanolash Mascara het meest tevreden over ben: perfect gevormd en gemaakt van siliconen. Hierdoor scheidt het product de wimpers op een briljante manier. Zonder klontjes. Geen wonder dat deze mascara zo hoog staat, toch?!

#2 Lashcode Mascara

mascara lashcode

De Lashcode Mascara werkt verlengend en verdikkend. Ik gebruik deze af en toe in plaats van de Nanolash Mascara. De mascara heeft ook een perfect gevormde borstel die solide is, geen klontjes veroorzaakt en de wimpers van elkaar scheidt.

Je hoeft je geen zorgen te maken over hoelang de mascara blijft zitten. Deze mascara blijft de hele dag perfect zitten, zelfs tijdens een wild feestje. Hij vlekt niet en laat geen ongewenste plekken op de oogleden achter.

#3 Guerlain Maxi Lash So Volume

De Maxi Lash So Volume is een mascara die de wimpers ongelooflijk veel volume geeft. Ik gebruikte hem voordat ik de Nanolash Mascara kocht. Ik hem hem niet vervangen vanwege de slechte resultaten. Hij werkt goed.

De mascara heeft een solide borstel die korte wimpers makkelijk pakt. Ik had ook nooit problemen als ik meerdere lagen wilde aanbrengen. Het minpunt van deze mascara vind ik dat hij na een paar uur gaat vlekken.

#4 Lancome Oscillation Power Mascara

De Lancome Oscillation Power Mascara.. zover ik me kan herinneren was het de eerste ‘professionele’ mascara waarin ik geïnvesteerd heb. Ik was er wel blij mee maar het is nooit mijn favoriet geweest.

Hij is zonder twijfel langhoudend, vlekt en klontert niet. De borstel was het grootste probleem. De fluffy, korte haren waren lastig om mee te werken. Ik gebruikte hem nooit in de ooghoeken omdat ik niet wilde riskeren dat er mascara op mijn oogleden kwam.

Wat vind jij van mijn keuzes?

Meiden, dit was de opsomming van de beste mascara’s die ik gebruikt heb. Op dit moment gebruik ik dus de Nanolash Mascara en ik hou echt van deze effecten! Ik raad Nanolash zeker aan, werkt altijd goed.

Tegelijkertijd realiseer ik me dat wimpers van elkaar verschillen en dat we altijd op zoek zijn naar het product dat bij onszelf het beste werkt. Tijdens het reviewen van de producten wilde ik jouw aandacht richten op de mascara’s waarvan ik denk dat ze gewaardeerd zouden moeten worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik heb mijn wimpers gelamineerd zonder schoonheidsspecialiste met de Nanolash Lash Lift Kit. Is het mij gelukt?
Nanolash cluster wimpers DIY Lash Extensions: mijn eerlijke review