Hoe doe je…? Perfecte make-up voor een eerste date – mijn gebrobeerde & geteste methoden

Eerste dates roepen vaak emoties op. Je weet wat ik bedoel: vlinders in je buik en een lach die niet van je gezicht gaat. De opwinding die niet kan worden vergeleken met iets anders (hmm… misschien alleen toen je vroeger uitkeek naar kerst om je cadeautjes te openen).

Veel van jullie vragen je vast af wat je moet doen om je goed en zelfverzekerd te voelen op een date. Je wilt je geen zorgen maken over je uiterlijk terwijl je met je date praat. Hoe ziet mijn make-up/huid/haar/wimpers eruit? Zorgt mijn lippenstift voor vlekken? Gebruik mijn geprobeerde en geteste methoden om deze onnodige gedachten te voorkomen. Je zal je geen zorgen meer maken over je uiterlijk, en al je aandacht kunnen besteden aan de jongen die naast je zit.

Eerste date. Waardevolle tips:

  1. Maak geen drastische veranderingen aan je uiterlijk. Als er iets misgaat, schrik je hem eerder af dan dat je indruk maakt. Ga niet naar de kapper voor een radicaal kapsel of naar een schoonheidsspecialiste voor een huidbehandeling. Je huid kan daarna een tijdje nodig hebben.
  2. Denk aan de plaats waar je naar toe gaat. Er zijn verschillende types make-up die passen bij een elegant restaurant, een rockconcert of een wandeling in het park. Als je niet weet waar je date je mee naartoe neemt, kun je natuurlijk een make-uptasje meenemen met een rode en neutrale lippenstift, oogschaduw in fijne pasteltinten of naakte tinten, en een intensere kleur voor als je naar een deftige plaats gaat.
  3. Voor de perfecte make-up moet je zorgen dat je huid gehydrateerd is en dat je een primer gebruikt (die past bij je huidtype). Als resultaat zal je make-up lang blijven zitten en aantrekkelijk zijn. Onthoud ook om de juiste hoeveelheden cosmetica te gebruiken. Je hoeft niet de halve fles foundation aan te brengen voor camouflage. Op deze manier zal je nooit een ideale en natuurlijk uitziende make-up creëren, en je gezicht zal eruitzien als een masker. Je zou een druppel ter grootte van een erwt aan moeten brengen als het gaat om primer en foundation.
  4. Als je een mascara en lippenstift aanbrengt, onthoud dan dat een natuurlijk effect het wint want goedkoop en plakkerig. Noch klonterige wimpers, noch heldere kleuren op je lippen zullen indruk maken op je partner. Ik betwijfel of hij de kans krijgt om in je ogen te kijken als hij wordt afgeleid door ladingen mascara. Natuurlijke lippenstift, beige oogschaduw die de ogen verlicht, een mascara van hoge kwaliteit, en (boven alles) een lach – het beste schoonheidsmiddel ter wereld.

Om eerlijk te zijn zou ik liever op een date gaan zonder make-up, dan met ladingen schoonheidsproducten die de natuurlijkheid en charme van de vrouw wegnemen. Geef de man de kans om de ware jou te leren kennen. Je bent het mooist zoals je bent. Zorg goed voor jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Moon Wakai – eerlijke en jonge look met Yoskine
Zijn natuurlijke cosmetica de moeite waard? En waarom?