Hoe laat je jouw ogen er groter uitzien met make-up? Ik ben erachter!

Eindelijk kan ik deze gids met jullie delen! Hoe breng je make-up aan zodat jouw ogen groter lijken? Ik heb alle tricks ontdekt en getest zodat ze nu klaar zijn om door te geven. Benieuwd naar wat ik geleerd heb?

Statistisch gezien houden de meeste vrouwen van de vorm en grootte van hun eigen ogen. Wel proberen we ze met make-up te definiëren. Wat zijn de meest gemaakte fouten?

  1. We gebruiken een verkeerde concealer zodat donkere kringen onder de ogen de schoonheid wegnemen.
  2. We smeren de bovenste en onderste oogleden in met mascara.
  3. We gebruiken één kleur oogschaduw op het gehele ooglid waardoor het oog er smaller uitziet.
  4. We vergeten dat de kleur oogschaduw in contrast moet zijn met de kleur van de iris.
  5. We gebruiken teveel product op de onderste oogleden waardoor de make-up er zwaarder uitziet.
  6. We vergeten parel en glitter oogschaduw in kleine hoeveelheden te gebruiken.
  7. We weten niet hoe we wenkbrauw make-up moet aanbrengen en hoe we de wenkbrauwen definiëren.
  8. We gebruiken teveel oogpotlood.
  9. We definiëren de oogleden met een zwart oogpotlood.
  10. WE HEBBEN GEEN IDEE HOE WE ONZE OGEN GROTER DOEN LIJKEN!

Tijd om bij te praten. Ik heb een handjevol nuttige tips om de ogen groter te doen lijken met make-up en ik hoop dat je deze info gaat gebruiken. Ik geloof echt dat je jouw make-up naar een hoger niveau kan tillen!

Hoe breng je oogmake-up aan?

Er zijn twee manieren: snel en geavanceerd. Om de ogen groter te laten lijken moet je de eerste manier gebruiken. Als je niet tevreden bent met de resultaten kun je de andere methode proberen. Dit vereist wel meer vaardigheid.

Ogen groter maken met make-up: techniek 1

Breng een beige oogschaduw aan langs het ooglid. Gebruik een zwart of donkerbruin oogpotlood en teken een lijn van het midden van het oog naar de buitenste ooghoek. Doe een beetje donkere oogschaduw op de buitenste ooghoek en veeg deze boven het oogpotlood. Finish met een mascara voor meer volume.

Ogen groter maken met make-up: techniek 2

Start met de wenkbrauwen om een mooi oogframe te maken. Vorm ze en vul ze met een oogschaduw of potlood. Gebruik een kam en leg het resultaat vast met een speciale gel voor de wenkbrauwen. Breng oogschaduw aan en concealer onder de ogen om donkere kringen te verbergen. Gebruik een fijne licht beige oogschaduw als basis. Breng een donkerdere oogschaduw aan van het midden van de ogen naar de buitenste ooghoek. Gebruik donkerbruin voor de buitenste hoek en veeg dit uit naar boven. Voor de binnenste hoek gebruik je een lichtere beige kleur als contrast en om de ogen te definiëren. Gebruik een zwart oogpotlood voor de bovenste wimperlijn, van het midden naar de buitenste ooghoek. Hoe verder je gaat, hoe dikker de lijn wordt. Als je weet hoe je winged eyeliner aanbrengt, doe dit dan. Definieer de lijn met een wit potlood voor nog grotere ogen. Gebruik een wimperkruller en mascara. Voor een dikker effect breng je twee lagen mascara aan.

Welke techniek trekt jou het meest aan?

De ogen groter doen lijken met make-up is niet zo moeilijk!

Je moet toegeven dat deze stappen vrij simpel lijken. Ik geloof dat iedere vrouw met minimale vaardigheden deze simpele hacks kan gebruiken. Make-up om de ogen groter te doen lijken hoeft zich natuurlijk niet te focussen op bruin en beige. Je kunt ook gouden kleuren gebruiken. De regel is simpel: een lichtere kleur voor de binnenste hoek en een donkerdere kleur voor de buitenste hoeken.

Hoe weet je of je het goed doet?

Spiegels kunnen je een vertekend beeld geven. Het is moeilijk om te zien om jouw werk zijn vruchten afwerpt. Geen zorgen! Er is een simpele oplossing.

Breng de make-up op één oog aan zoals je dat altijd doet. Gebruik hiervoor de favoriete producten die je dagelijks gebruikt. Breng de make-up op het andere oog aan op de manier die ik net beschreven heb. Zo zie je goed het verschil.

Ik duim voor jouw resultaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe werkt mousse in het haar? Wanneer moet je het gebruiken?
Geel, groen en paars.. Waar komen de kleuren van minerale cosmetica vandaan?