Moon Wakai – eerlijke en jonge look met Yoskine

Yoskine is een van mijn favoriete cosmeticamerken.

Het verbluft mij niet alleen met de omschrijvingen en namen van hun producten, maar ook met de verpakkingen, ongebruikelijke bestanddelen en vriendelijke prijs. Yoskine is kwaliteit waar je niet te veel voor hoeft te betalen.

Echter, omdat je nooit een crème moet kopen op basis van de verpakking en geen boek moet beoordelen op zijn kaft, kijk ik altijd goed naar elk product van Yoskine en ben ik niet te enthousiast alleen maar omdat het bamboekool of exotische bloem bevat, waardoor ik denk dat hij “beter is dan hyaluronzuur”.

Ik heb Illumi-Filler net zo lang getest als mijn andere crème (ongeveer een maand). Yoskine omschrijft dit product als “rimpelopvuller”. Niet alleen bevat het microscopische zijdedeeltjes, maar het werkt ook op de huid door te liften en het herstelt imperfecties terwijl het werkt als antirimpelcomplex in twee verschillende dimensies:

  • vervult de rol van nanomoleculaire laag, wat een beschermende en glad makende laag creëert op de huid;
  • siliconen microsponzen in het serum worden geabsorbeerd en onder de huid gecombineerd met waterdeeltjes om het volume te verhogen om de huid aan de buitenkant op te vullen en glad te maken.

Regelmatig gebruik van Illumi-Filler maakt de huid steviger en vult het gebied van de ogen en lippen. Het is zeer geconcentreerd en efficiënt. Daarbij wordt het snel geabsorbeerd en heeft het een aangename geur. Het laat geen vettig laagje achter op de huid, hoewel ik het gevoel had van een delicate gellaag op mijn gezicht dat alle belangrijke delen ervan beschermt.

Met trots en tevredenheid moet ik toevoegen dat Yoskine niet teleurstelt. Illumi-Filler werkt echt en doet het geweldig. Ik heb de indruk dat het een symbiose creëert met je huid: het absorbeert goed en tegelijkertijd beschermt het aan de buitenkant, het gebied van de ogen en lippen ziet er jong uit en de lachrimpels worden vervaagd. Ik had voorheen ooggel van Chanel voor onder de ogen met hydraterende werking en tot mijn spijt moet ik toegeven dat het na verloop van tijd over mijn huild rolde. Illumi-Filler Yoskine is wonderbaarlijk in het straktrekken van rimpels, loopt niet van het gezicht af, ondanks de gelformule. Het is geweldig en ik zal het zeker nog eens kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom houd je niet gewoon van wortels! Zelfgemaakt wortelgezichtsmasker
Hoe doe je…? Perfecte make-up voor een eerste date – mijn gebrobeerde & geteste methoden