Keratin Micellar Shampoo van Nanoil: lees mijn eerlijke review!

keratin micellar shampoo Nanoil

Dit is een review van de Micellar Shampoo van Nanoil! Dit gave merk (mijn ontdekking deze maand) biedt gezichts-, haar- en lichaamsproducten. Ik hou van deze producten vanwege de professionaliteit en de geweldige effecten die je gewoon thuis kunt bereiken zonder behandelingen in een schoonheidssalon. Vandaag beoordeel ik de micellaire shampoo van Nanoil. Ik gebruik hem nu een maand, dus ik ken hem inmiddels vrij goed.

Waarom is een goede shampoo zo belangrijk?

Natuurlijk is shampoo een basisproduct waar we bijna dagelijks gebruik van maken. Mooi haar kan niet zonder shampoo. Shampoo zorgt ervoor dat het haar schoon en fris is. Een goede shampoo doet echter meer dan dat.

We leven in een wereld met veel vervuiling. Giftige stoffen, uitlaatgassen en smog in de stad hebben invloed op ons haar. Wist jij dat ons haar is opgebouwd uit kleine haarzakjes? Als deze open staan kan vervuiling er makkelijk inkomen en de conditie van het haar verslechteren. Het wordt ook beïnvloedt door extreme temperaturen en productresten. Vaak hebben we niet eens door hoeveel factoren schade veroorzaken in het haar.

keratin micellar shampoo Nanoil

Wat zijn micellen in een shampoo?

Dit cosmetische ingrediënt is gemaakt om het haar beter te reinigen dan synthetische, sterke wasmiddelen. Een micellaire shampoo is effectiever in het reinigen en voedt en kalmeert tegelijkertijd de hoofdhuid (zonder irritaties te veroorzaken). Het is simpelweg een perfecte oplossing voor schoon, gezond haar en een gezonde hoofdhuid.

Wat zit er in de Keratin Micellar Shampoo van Nanoil?

Er is veel keuze omdat Nanoil een aantal micellaire shampoos heeft ontwikkeld. Ik ga goed op producten met keratine dus de keus was voor mij duidelijk. Het haar is opgebouwd uit keratine en als het haar een tekort aan keratine heeft wordt het slechter. Dit is een goede reden om producten rijk aan keratine te kiezen. De shampoo bevat ook milde micellen, die het haar en de hoofdhuid tegelijkertijd wassen en verzorgen. Ook bevat het castorolie. Castorolie beschermt en behoudt het optimale vochtniveau.

Eerste keer gebruik van de Keratin Micellar Shampoo van Nanoil

Het verbaasde me dat de shampoo niet dik is. Het is gelachtig, heeft een fijne geur en gele kleur. Je kunt het eenvoudig verspreiden over het haar. Crème-achtige shampoos maken het haar snel vettig. Mijn haar verzwaart snel dus ik vermijd zware producten. De meeste shampoos met keratine zijn dik dus dit was een fijne verrassing.

Nanoil heeft een shampoo met keratine ontwikkeld die het haar voedt, verzorgd en snel schoon en fris maakt. Het schuimt perfect, is mild, wast effectief, voorkomt klitten en is makkelijk uit te spoelen. De shampoo heeft een lekkere geur die je de hele dag ruikt.

Keratin Micellar Shampoo van Nanoil: effecten na een week

Iedereen denkt dat het product reinigt, en dat is het. Deze shampoo kan echter meer. Jouw haarverzorging begint bij de shampoo. Een goede shampoo reinigt haar en hoofdhuid en voedt en verzorgd tegelijkertijd.

Gelukkig is dit wat de shampoo van Nanoil doet. Hij is zacht voor het haar maar meedogenloos tegen vervuiling, stof, viezigheid en overtollige olie. Na zeven dagen was mijn haar veel beter, makkelijker te kammen, fris en sterker vanwege de keratine moleculen die het haar ontvangt tijdens het wassen!

Nanoil micellaire shampoo met keratine

Keratin Micellar Shampoo van Nanoil: effecten na een maand

Vier weken gebruik van de micellaire shampoo met keratine heeft mijn haar echt verbeterd. Het is sterker, glanzender, zachter en valt niet meer uit. Het heeft ook meet volume gekregen. In plaats van het haar te verzwaren levert het tedere zorg en eenvoudig gebruik. Ik kan niet meer zeggen dat mijn haar onhandelbaar en pluizig is. De shampoo maakt mijn haar niet dof, wat veel andere shampoos wel deden.

Ik hou ervan dat Nanoil reinigt en tegelijkertijd verzorgd: het beschermt, voedt, vult aan met keratine en versterkt.

Keratin Micellar Shampoo van Nanoil: reviews

Is deze shampoo het waard? Ik geeft deze shampoo een 10. Je krijgt perfect schoon en verzorgd, glanzend haar dat niet pluist, statisch wordt of klit. Deze shampoo overbelast het haar niet, maar houdt het fris en sterk. Het haar valt niet meer uit en de puntjes splijten niet. Ik hou van de gladheid en veerkracht die het geeft. Mijn haar ziet er na een maand veel beter uit. Ik had vaak droge puntjes en vette wortels maar dit probleem is nu weg. Nanoil geeft me schoon en glanzend haar, perfect gehydrateerd. Samengevat: ik vind de Keratin Micellar Shampoo van Nanoil de beste shampoo voor elk haartype!

Leer meer – www.nanoil.nl

Siliconen make-up borstel: hot or not?
Mijn manier om ’s ochtends snel mijn make-up perfect aan te brengen